Our diary #144

Ondanks dat ik nog niet helemaal mezelf was deze week is het me toch gelukt om er weer een langere diary van te maken deze week. We gingen naar de bieb en waren verder heel veel thuis om uit te zieken…

Vorige week zaterdag was ik het binnen zitten beu. Ik besloot dat we even naar de speelgoedwinkel gingen, konden we meteen cadeautjes kopen voor alle(vier!) de kinderfeestjes die op de planning stonden. En even een frisse neus halen.

Toen de cadeautjes binnen waren gingen we even naar de bibliotheek. Aukje moet elke dag oefenen met lezen, maar dan moet ik natuurlijk ook zorgen dat er leuke boekjes zijn. We hebben wel wat leesboekjes op het goede niveau, maar die had ze al uit dus we gingen op zoek naar wat nieuws.

Later op de middag kwam mijn moeder de meisjes halen voor een logeerpartijtje. Maikel was die ochtend vertrokken om een paar dagen te gaan skiën, dus zo had ik mijn handen vrij om op de Hoeve mee te helpen.

En terwijl ik zondag aan het werk was, waren de meiden al koekjes aan het bakken.

Tadaaaa!

Eindelijk droog dus nog even lekker naar buiten.

Altijd eerst even de glijbaan droogmaken voor het glijden hihi.

Maandag waren we met z’n drietjes, dus we brachten eerst Emmi naar school en gingen daarna nog wat boodschapjes halen.

Emmi wilde haar eigen karretje, dus dat werd natuurlijk geregeld.

Eenmaal thuis wilde Emmi verven. Wel twee hele minuten. Altijd fijn die korte spanningsboog haha.

Na schooltijd kwam er gezellig een vriendinnetjes spelen en na het eten kwam Aukje nog even bij me zitten om samen tien minuten te lezen.

Dinsdagochtend weer met z’n drietjes Aukje naar school gebracht en daarna had ik een afspraak met een vriendin en haar dochtertje.

In de middag speelde Emmi heerlijk zelf zodat ik de was weg kon werken en de bedden kon verschonen. Na schooltijd nam Aukje weer een vriendinnetje mee en omdat Emmi ook gezellig mee mocht spelen had ik zelf even de tijd om een boek te lezen, heerlijk!

Toen was het weer tijd voor zwemles. Soms doen Aukje en Emmi zo wild van tevoren, dat moet nog een keer mis gaan…

Woensdag weer hetzelfde verhaal. Eerst Aukje naar school gebracht om vervolgens thuis met Emmi te gaan spelen.

Mijn brood was op (ik eet altijd speltbrood van de AH, daar zit geen tarwe in) dus we gingen even snel naar de winkel.

Na schooltijd kwamen er maar liefst twee vriendinnen spelen en dat was zo gezellig! Ze speelden eerst kappertje met z’n viertjes.

En daarna werd er flink gedanst met Just Dance. Zo leuk!

Toen Aukjes vriendinnen weer weg waren speelden Aukje en Emmi verstoppertje. Ik blijf dit zo grappig vinden haha.

Donderdag waren de meisjes weer bij mijn ouders. Wist je al dat je best verstoppertje kunt spelen vanuit de wandelwagen?

Tijdens het koken lekker spelen met het legohuis. ’s Avonds zou ik eigenlijk naar een vriendin gaan, maar zoals je gisteren hebt kunnen lezen verliep dat even heel anders…

Vrijdagochtend was alles weer normaal en we begonnen dus met het lezen van een boekje.

En terwijl papa Emmi wegbracht, stond Aukje bij de deur al te wachten om ook naar school te gaan.

valentijn bento

Na schooltijd had ik een hele gezellig lunch voor Aukje, die je vrijdag misschien al wel op mijn Insta voorbij hebt zien komen.

na na na surprise

Ook werd ze weer verwend met een super leuk perspakket! Een Na!Na!Na! Surprise. Na! Na! Na! Surprise bevat een assortiment van zes poppen met een geheel eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle mode voor de poppen om te dragen. Aukje was weer eens te snel, waardoor de confetti verrassing niet helemaal ging zoals het hoorde haha, maar ze vond het geweldig! Een pluche pom met een zachte, beweegbare modepop die je overal mee naartoe kunt nemen. Na het unboxen zei ze “mama, die wil ik allemaal” en dat snap ik ook wel 🙂

Zaterdag ging ik naar een gezellige babyshower en vandaag staat er een rustige zondag op de planning. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.