Our diary #158

Fijne moederdag! Our diary is iets later vandaag, maar hopelijk niet minder leuk dan anders. Geniet van de dag en een extra dikke knuffel voor iedereen die het vandaag moeilijk heeft!

Vorig weekend keken we samen met de meisjes naar mijn oude fotoalbums. Ik kwam mijn zwemdiploma’s tegen en ook al wist ik wel dat ze nu veel meer moeten kunnen, zo naast elkaar is het verschil wel heel duidelijk!

Vol interesse keken de dames naar ons trouwalbum, zo leuk!

Deze twee foto’s hangen uitvergroot op onze slaapkamer (cadeautje van onze liefste getuigen).

Aukje is de laatste tijd helemaal into Rummikub. Ik kocht de kids variant en daar zitten deze sterretjes bij. Aukje en Maikel gebruiken die nooit, dus speelt Emmi ermee zodat ze ook het idee heeft dat ze meedoet haha.

Maandagochtend werd er al vroeg verkleed en geknutseld.

Het was nog frisjes buiten dus lekker met de jas aan op de trampoline.

Dinsdag waren de meisjes niet thuis, dus ik besloot om de Coronatroep maar eens op te gaan ruimen. De afgelopen 8 weken is er heel veel gespeeld en heel fijn gespeeld, maar wat minder opgeruimd zoals je ziet. Nu de scholen weer open gaan heeft het weer iets meer nut om op te ruimen en te poetsen haha.

Woensdagochtend kwam ik beneden en trof ik Aukje zo aan, sportend op de speelmat haha. Gek ding.

Het was lekker weer dus even buiten oefenen met lezen. Dit boek is nog wat te moeilijk hoor, maar ze wilde een boek zonder plaatjes, net als mama hihi.

Lunchtijd!

Ik mocht van mezelf een dagje luieren in bikini in de zon. Heerlijk!

Ondertussen hadden Aukje en Emmi er een feestje van gemaakt haha.

Iedereen kreeg een stukje brood, wat een feestmaal 😉

Er werden ook nog belangrijke woorden geschreven.

De volgende dag hielpen de meisjes Maikel mee met poetsen. Nu vinden ze dat nog leuk…

Even spelen tussendoor.

Het vlechten gaat steeds beter!

Al snel gingen de kleren uit, de bikini’s aan en werd er lekker met water gespeeld. Wat een heerlijk weer was het toch!

Wederom een luie mama op de tuinstoel, met uitzicht op de spelende meisjes (en de was die hangt te drogen haha).

Snacktijd! Er kwamen twee vriendjes van de meisjes spelen, zo gezellig!

Zaterdag nam ik voor het eerst een filmpje op voor IGTV, mijn haarroutine. Het filmpje is gelukt (met wat kleine dingen voor mezelf voor de volgende keer, maar ik ben niet ontevreden voor de eerste keer!) dus die verschijnt deze week op IG en het resultaat was een zeer goede haardag! Omdat ik natuurlijk verder nergens naartoe hoefde maakte ik maar een selfie, zodat ik toch een beetje van mijn mooie krullen kon genieten 😉

En als grote grote grote verrassing kreeg ik zaterdagavond sushi als avondeten. Alvast voor moederdag. Zo lief en zo niet verwacht! Het was ontzettend lekker, alleen ging er toch ergens iets niet goed met mijn buik waardoor ik de rest van de avond als een dood vogeltje op de bank lag (ik zal jullie verdere details besparen) dus vandaar dat de diary later was vandaag.

Nu ga ik weer genieten van mijn meiden en van moederdag! Hele fijne dag en week weer. Het zal wel even wennen zijn nu de scholen weer open gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.