Our diary #181

De afgelopen week begon met lekker wat zelfzorgtijd, heerlijk! Verder gingen we naar het tuincentrum, lekker sporten en was ik ook nog jarig…

Vrijdagochtend, mijn ontbijt haha. Op Insta zie je altijd van die prachtige kommen voorbij komen, nou, de mijne ziet er gewoon lekker rommelig uit hoor.

Daarna aan het werk. Alvast wat Instagram posts inplannen via Facebook.

Zaterdagochtend gingen we even met een vriendin naar het tuincentrum. De meisjes hadden er zin in.

Lekker in de draaimolen. En nog een keer. En nog een keer.

Natuurlijk ook even bij het winterdorp kijken.

En bij de visjes.

Elk jaar mogen de meisjes iets uitzoeken voor in hun eigen kerstboompje. Emmi koos een ijsje uit, Aukje had er wat moeite mee en heeft nog niks gekozen omdat ze niet kan kiezen haha.

Eenmaal weer thuis gingen ze fijn samen schooltje spelen.

Bedtijd! De review (+ winactie!) van deze leukerd staat ook al klaar voor deze week.

Aukje was een nachtje alleen bij opa en oma gaan logeren, dus toen wij haar zondag weer op gingen halen speelden we een rondje kwartet mee.

Daarna reden we naar een ander tuincentrum, maar nog steeds kon Aukje niet kiezen. De eenhoorn of de regenboog… Moeilijk hoor!

’s Avonds keken ze nog even door het badkamerraam naar buiten en dat zag er zo schattig uit in hun (te korte) onesies dat ik er even een foto van moest maken.

Maandagochtend, Xcore tijd.

Daarna even douchen en een kort potje memory met Emmi.

Want ik mocht lekker naar de kapper! Het resultaat is te bewonderen op Insta.

Dinsdag mocht ik weer lekker mijn nagels laten doen, daarna rommelden we lekker thuis wat aan.

Ook kwam er een pakketje voor Aukje binnen waar ze heel blij van werd, de bofkont! Ook hiervan staat er inmiddels een review (+ winactie!) klaar!

Donderdag was dit schatje weer bij opa en oma.

Ze heeft ineens het puzzelen ontdekt. Daar dan, want thuis puzzelt ze nooit haha.

Ik mocht ’s avonds weer een lesje Power geven. Het was zo gezellig, denk dat we er de volgende keer een karaoke les van maken haha.

Vrijdag was ik jarig en maakte ik nauwelijks foto’s. Wel ging ik verder met de winweek en ik blijf het altijd zo leuk vinden om dat verschil op de computer te zien, voor en na het bewerken.

Beetje donkere foto, maar we haalden Emmi lekker op tijd op van het kinderdagverblijf en die wilde een Sinterklaasdvd kijken, dus werd er lekker meegedanst met de Pietjes.

Ik trakteerde mezelf op sushi en een wijntje, die ik als cadeautje opgestuurd kreeg van mijn lieve vriendinnetjes. Die wijn en het wijnglas dan, niet de sushi 😉

En zaterdag ging ik gewoon nog even verder met werken. Ik schreef een paar samenwerkingen, maakte wat foto’s, meteen bewerkt en ingepland voor Insta. Komende week is het herfstvakantie voor Aukje maar we kunnen nu natuurlijk niet zo gek veel doen, dus er zijn nog geen wilde plannen. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.