Our diary #235

Een mega drukke week achter de rug. Vijf dagen achter elkaar gewerkt (en dat is best veel als je normaal 2 dagen werkt) maar gelukkig was er ook nog tijd voor leuke dingen!

Vorig weekend was een weekend waarop alles anders liep dan gepland. We zouden een kabouterpad gaan lopen en lekker buiten de deur gaan lunchen, maar het weer had andere plannen dus bleven we thuis. Emmi vond dat haar pop wel een badje kon gebruiken en ik begon maar aan de enorme berg was waar nooit een einde aan lijkt te komen.

Maandag moest ik naar het ziekenhuis voor de gekke steken in mijn hoofd. Het bleek ‘Supra Orbitalis Neuralgie’ te zijn en er is wel iets tegen te doen maar dat ik nogal heftig, dus ik besloot het er voor nu maar even bij te laten en ermee te dealen. Gelukkig is de pijn alweer een paar weken weg dus hopelijk blijft dat zo voorlopig.

Die nacht was iemand (ik noem geen namen maar ik was het niet 😉 ) vergeten om Emmi een luier voor de nacht aan te trekken, dus drie keer raden wie er ’s nachts een bed kon verschonen…

Die ochtend bleek mijn geluk nog niet op te zijn. Ellende. Gewoon heel dom van mij, de bocht in de parkeergarage te klein genomen.

Daarna door naar Eindhoven, waar de winkels nog dicht waren en het dus lekker rustig was.

Tijd voor een date met een vriendin, in inmiddels een van mijn favoriete tentjes in Eindhoven. Yoghurt Barn.

Zo lekker!

Ik had bij Amazon een Fidget Toy adventskalender besteld voor Aukje, en kreeg dit binnen. Ik baalde eerst heel erg dat de doos kapot was, maar toen ik zag dat alle cadeaus in één grote zak zaten vond ik het minder erg. Beetje jammer wel dat ik er nu alsnog zelf een adventskalender van moet maken, dat was niet helemaal zoals ik het in gedachten had.

Woensdag is mijn juffendag, maar dit keer moest ik al heel vroeg weer weg want…

We hadden eindelijk weer eens een keer een blogevent! Zoals eigenlijk altijd, helemaal in Amsterdam dus we moesten op tijd vertrekken.

We waren uitgenodigd om naar Wondr te komen, om daar helemaal ondergedompeld te worden in de wereld van de nieuwste Rainbow High Fashion Dolls. Bij binnenkomst mochten Aukje en Lise al meteen een Tiktok filmpje maken met bekende Tiktokker Sherell Martini (4 miljoen followers) en daarna mochten de meiden de visagie in. Eerst kozen ze samen een Fashion Doll uit waar ze wel op zouden willen lijken en daarna gingen ze aan de slag.
En daar staan de dames hoor, zijn ze niet mooi?! Ze hadden allebei meteen een paar favoriete poppen natuurlijk!
Nadat het Tiktok filmpje af was gemaakt (met de metamorfose erin verwerkt) mochten we op experience door de wonderlijke Wondr wereld. De Rainbow High Fasion Dolls zijn natuurlijk gek van fashion, ontwerpen, creëren en alles wat tot de verbeelding spreekt, dus de meiden mochten natuurlijk zelf ook een eigen Fashion Doll ontwerpen. Schot in de roos voor Aukje, die gek is op kleuren.

Het was zo leuk! In alle kamers werden natuurlijk volop foto’s gemaakt.

En wij vermaakten ons er ook prima 🙂
“Mama, deze piano doet het echt!”
Rainbow High Fashion Dolls
Stiekem vind ik de poppen zelf ook wel heel erg leuk hoor! Dit wil je toch gewoon hebben als kind?
Het was echt een top middag! En je kunt wel raden wat er nu zowel op Aukjes verlanglijstje voor haar verjaardag, als voor Sinterklaas staat… Juist, een heleboel Rainbow High Fashion Dolls!
Donderdag moest ik onverwachts werken, vanwege een zieke collega. Toevallig wist ik dat een andere collega die dag 40 werd, dus ik kon het niet laten om even zijn spinningfiets te versieren haha. Dat is dus je pech (of geluk 😉 ) als je met mij mag werken op je verjaardag haha.
En vrijdag, zaterdag en zondag mocht ik ook werken dus je kunt wel stellen dat deze groene kerel mijn mattie was de afgelopen dagen.
Vrijdag na het werk bracht ik Aukje naar dansles. Ze vond zelf dit wel een prima plek om haar kleren te droppen, nadat ze haar danskleren aan had getrokken…

Komende week is het weer wat rustiger. Morgen begint het Sinterklaasjournaal dus zitten we weer braaf elke dag om 18:00 uur voor de televisie en volgend weekend hebben we twee feestjes, waaronder Aukjes verjaardag. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.