Our diary #244

Lege schappen, een mislukte flatlay poging, terug naar school en back to work. Dat vat afgelopen week wel zo’n beetje samen geloof ik. Maar we begonnen de week heel rustig, want Aukje was uit logeren…

Vorige week zondag speelden Emmi en ik gezellig samen een spelletje. Zonder bemoeiende grote zus, want die was logeren. Voor de eerste keer bij een vriendinnetje thuis en het was een groot succes. Benieuwd of het nou wekelijkse prik wordt haha.

Nadat we Aukje op hadden gehaald, reden we door naar Delicious Donut Shop om iets lekkers te halen. Aukje koos warme, roze, chocolademelk (dronk hem vervolgens niet op en ik begrijp héél goed waarom…) Emmi koos veilig roze frist 😉 en natuurlijk zochten we ook allemaal wat lekkers uit…
De meiden gingen voor een eenhoorn cupcake, Maikel koos een gevulde croissant en ik nam de Rolo donut. Lekker!
Daarna reden we door naar mijn zus om daar gezellig even bij te kletsen.
’s Avonds had ik geen zin om te koken, dus ik trok de vriezer en keukenkastjes leeg en was daarna uiteraard zeer tevreden met mezelf.
Maandag, de eerste schooldag na drie weken. Ik had het hele huis voor mezelf dus ging lekker aan het werk.
Ik mopper de laatste tijd heel vaak over lege schappen in de winkel, maar deze week sloeg alles.
Ik zal er niet al teveel woorden aan vuil maken, maar ik kwam behoorlijk chagrijnig thuis met maar de helft van mijn boodschappen.
En toen kreeg ik zin om een flatlay te maken. Ik ging aan de slag en miste nog wat spulletjes. Helaas kon ik die niet meteen kopen, en inmiddels ligt deze hele setting nog steeds te wachten totdat ik ermee verder ga… Oeps…
Woensdag was ik weer juf.
En deze twee leukerds mochten weer naar opa en oma.
Ze kunnen altijd zo fijn knutselen daar.
Samen diamanten uitzoeken.
En verder knutselen.
Thuis kijkt ze er niet naar om, maar bij opa en oma speelt Emmi altijd graag met LEGO.
Donderdag ging ik naar het werk om te oefenen voor de nieuwe lessen. Normaal gesproken geven we vanaf 1 januari nieuwe groepslessen, maar vanwege de lockdown waren we nog niet zo ver. Eerlijk gezegd hadden we allemaal niet verwacht dat we nu alweer helemaal open mochten, dus we moeten nog even flink aan de bak voordat we de nieuwe lessen kunnen geven haha.
Vrijdagavond lag dit mopje zo in bed, superschattig!
Zaterdagmiddag hielden we filmmiddag. We keken o.a. Huisdierengeheimen, groot succes! Ontzettend leuke film!
En mijn zaterdagavond was helemaal spannend. De nieuwe handdoeken vouwen. Kijk even dat verschil met de oude (links) haha. Die waren echt behoorlijk versleten.

Komende week wordt weer een drukke week, want nu de sportschool weer helemaal open is ben ik weer meer aan het werk, werk ik deze week ook een extra dag op school en staan er ook nog bezoekjes aan de kapper, nagelstyliste en vriendinnen gepland. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.