Our diary #274

Happy birthday to me! Vandaag blaas ik alweer 37 kaarsjes uit, woehoe! Ik vier mijn verjaardag niet, dus geen groot feest vandaag, maar wel gewoon een diary met een terugblik op afgelopen week…

Vorig weekend sliepen de meisjes bij mijn ouders, omdat ik werkweekend had. Ze waren daar zondagochtend al vroeg aan de knutsel.
Het was heerlijk weer, dus er werd ook nog buiten gespeeld.
Ze zijn zo gek op speeltuinen, en daarvan zijn er genoeg bij mijn ouders in de wijk.
Ook gingen de dames nog even kijken bij de marathon van Eindhoven. Wat hadden ze geluk met het weer!
Na het weekend probeerde ik tv kijken te combineren met de was vouwen. Geen ideale combinatie haha.
Verder maakte ik deze week weer eens een keer lasagne. Eentje met en eentje zonder gluten.
Er werden deze week ook ballonnen opgeblazen, niet alleen voor een verjaardagsfoto voor mezelf, maar ook voor een uitnodiging voor Aukjes verjaardag.
Soort van Studio gemaakt haha. Fun fact, de foto van Aukje is echt stukken beter gelukt dan die van mezelf. Maar die kan ik hier dan weer helaas niet delen.
Verder werd ik deze week gewoon naar mijn werk achtervolgd door de was haha.
En maakte ik nog een after work selfie toen ik aan het afsluiten was. Ik merk dat ik echt even moet wennen aan mijn nieuwe werkritme, nu ik weer meer werk. Niet erg, maar zo schiet het maken van foto’s er regelmatig bij in en dan krijg je dus een diary vol met dit soort foto’s haha.
Zaterdag had ik ineens twee heksen in huis. Of nou ja, in de eerste instantie maar eentje, want Aukje was bij haar vriendinnetje logeren en heksje Emmi stond haar hier op te wachten.
Om daarna samen de Happy Halloween tocht in de kelder te doen.
En zaterdagavond hadden we een feestje van mijn oom en tante. We gaven echt een supergaaf cadeau, een verrassingsweekend via floorverrast.nl (geen spon, wel een tip!)

Komende week is weer een ren- en vliegweek, al is dat tegenwoordig eerder de regel dan de uitzondering haha. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.