Our diary #275

Het is weer zondag! Voor sommigen betekent dat, dat de herfstvakantie er alweer bijna op zit. Voor anderen dat hij pas net begonnen is. Onze meiden horen bij die laatste categorie, dus ik verheug me alweer op alle leuke dingen die we deze week weer samen gaan doen!
gratis op je verjaardag
Vorige week zondag was ik jarig. Ik ging gezellig met mijn moeder en de meisjes high tea-en in Eindhoven en scoorde daarna nog een aantal gratis verjaardagscadeautjes. Mocht je het nog niet hebben gelezen, ik schreef daar ook een blog over.
gratis donut
Uiteraard heb ik daar zelf precies niks aan gehad want alles is door de meisjes opgegeten haha.
gratis op je verjaardag
Al bewaar ik deze gewoon lekker voor mezelf!
Maar terug naar de high tea. We gingen naar de Yoghurt Barn en dat is echt een dikke aanrader als je eens een keer een ander soort high tea wilt. Op het lege bordje lag een chocolade muffin maar die had Emmi al te pakken voordat ik een foto kon maken.
De meisjes bestelden een lekkere smoothie en die viel goed in de smaak.
Daarna doken we nog even wat winkeltjes in.
Maandag speelden de meiden een potje Twister. Het begon zo…
Maar eindigde zo haha. Tja, als je Maikel laat draaien dan moeten er ineens neuzen op geel en billen op blauw enzo.
Toen ik langs de wasmachine liep zag ik dat ik heel misschien een klein beetje was uitgeschoten met het wasmiddel. Oeps.
Verder was het heerlijk weer deze week. Dus ik speelde nog even gezellig met Emmi buiten. En nee, die cirkel op rechts is niet van een ufo maar gewoon van het zwembad van de zomer 😉
Ook werd er gevlogd. Zo ontzettend jammer dat ik het filmpje niet kan laten zien, dat is echt zo’n schattig vlogje geworden.
Dinsdag haalde Emmi nog even haar bandje voor het volgende badje! Hoppa! Ze heeft de vaart er lekker in!
En ’s avonds mocht ik weer een les power geven in Helmond. Zo gezellig om iedereen weer even te zien!
Ook werd er gewoon gewerkt deze week. We hebben een hoop lol gehad rondom deze foto haha. Ik zal je de details besparen, maar het had iets te maken met de ballen van Krokobill (en dan bedoelen we die gekleurde uit de ballenbak natuurlijk!) 😉
En tot slot de krullen van Emmi. Ik zie het altijd aan Emmi haar haren als ze in de regen (of miezer) buiten heeft gespeeld. Ze krijgt daar prachtige krullen van. Helaas heeft regen bij mij het tegenovergestelde effect haha.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.