Our diary #310

Een lekker lange diary, omdat ik vorige week geen zin had (oeps). Vol met vakantiefoto’s, veel foto’s van lekker eten en gelukkig ook nog een paar zonnige foto’s!

Twee weken geleden, toen het nog de hele dag regende, werd er hard gewerkt thuis. Emmi legde woordjes en ik vond het zo schattig gedaan dat ik er wel even een foto van moest maken.

Daarna wilde ze werkboekjes maken, kind is zo toe aan groep 3.

Tja en bij vakantie horen ijsjes, ook al regent het heel de dag.

We zouden eigenlijk gaan klimmen met de grote neven en nicht van de meisjes, maar vanwege het weer werd het bowlen. Net even wat anders maar voor de kinderen toch ook leuk.

Toen we de zoveelste geplande activiteit moesten cancellen kwam ik deze leuke setjes tegen, om zelf snoepkettingen te maken. Waren ze toch maar weer mooi even zoet mee.

Even lekker lunchen tussendoor.

En op naar de Action.

Ze kregen allebei 5 euro van mij en mochten helemaal zelf weten wat ze daarvan wilden kopen.

Zelf nam ik nog wat wol mee, en daar konden we thuis meteen mee aan de slag.

Lekker ouderwets vingerhaken.

Sportlesje tussendoor.

Bordje fruit tussendoor.

En wederom een buitenactiviteit om moeten zetten naar iets anders. Dagje Klok en Peel Museum met Monique en de kids.

De volgende dag gingen we shoppen. Tenminste, we gingen zoeken naar een nieuw kleurtje voor op de muren van de slaapkamers van de meiden en zochten ook meteen wat bijpassende accessoires.

Heel vervelend, weer uit eten. Dit keer met twee lieve collega’s.

Ik ben even de dagen kwijt, maar het was weer rotweer dus we knutselden wat af.

En gelukkig had ik precies in de week vol regen, een gezichtsbehandeling voor mezelf gepland staan. Goede timing!

Daarna reden we naar de leukste winkel van Helmond, volgens de kids dan 😉

Om dit leuke Bubble Tea pakket te kopen. We kregen genoeg siroop mee om wel 30 bubble tea’s te maken, dus de eerste versie was een beetje te zoet haha. Oeps. Gelukkig leer ik snel 😉 en werden ze daarna beter.

Even spelen en een taartje eten met Monique en de kids bij Coppelmans en daarna een vlug rondje Goossens. Vooral de oudste meiden klikken erg goed met elkaar, zo leuk!

Maandag stond ons jaarlijkse dagje Park Hilaria op de planning. Het weer leek onze planning weer bijna in de war te schoppen maar gelukkig kon het gewoon doorgaan!

De meiden kregen allebei € 25,- kermisbudget en hebben het daar heel goed mee gered.

En bij gebrek aan bbq weer gingen we gewoon lekker gourmetten.

Dinsdag was opruim-dag.

De speelkamer werd onder handen genomen.

En de enorme berg knuffels werd uitgezocht.

Alles werd gewassen en gaat komende week naar het goede doel.

Tja en toen stond er toch weer een etentje gepland.

Woensdag was het ja-dag. Een dag die vooraf altijd heel spannend lijkt maar in werkelijkheid nooit zoveel voorstelt. De meiden durven echt geen gekke dingen te vragen haha. Ze aten chips als ontbijt, gooiden slagroom in Maikels gezicht en vroegen heel wild om een snoepje om 10 uur. En daarna wilden ze zwemmen, vroegen ze om een cadeautje uit de automaat (waar ik normaal altijd nee tegen zeg haha) en aten ze friet in het zwembad als lunch.

Na het douchen wilden ze heel graag naar het ABC restaurant, ook voor ons geen straf, dus wederom uit eten 🙂

Aukje wilde natuurlijk voorin zitten en tot slot wilden ze laat naar bed, dus we gingen uiteindelijk met z’n vieren tegelijk om 22 uur naar bed.

De volgende ochtend weer vroeg uit bed (maakt niet uit hoe laat de meiden naar bed gaan, maar ze zijn altijd vroeg wakker) en eindelijk scheen de zon dus naar buiten!

Ook nog even een boodschapje tussendoor.

En vrijdag was het dan echt weer zomer. Emmi haalde al haar overgebleven knuffels naar buiten en bouwde dit. Geen idee wat het voor moet stellen, maar ze was er even zoet mee 😉

Nog twee weken vakantie en dan mogen de meiden weer lekker naar school. En als alles doorgaat zoals gepland, begin ik dan ook met mijn nieuwe baan. Maar daar vertel ik meer over als alles echt helemaal rond is. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.