Our diary #320

Afgelopen week was het Halloween, at ik voor het eerst een crompouce, had ik een netwerkbijeenkomst, bakten we koekjes en ging ik lekker uit eten…

Vorige week zat ik met Aukje en Emmi in de auto en toen zag ik dat ze hand in hand zaten, zo schattig!

We hadden op De Hoeve een Happy Halloween speurtocht, waar Emmi steeds niet in durfde. Maar toen ze verkleed was voor Halloween, durfde ze ineens wel haha.

Maandag kocht ik vier crompoucen, omdat ik de hype ook wel eens wilde testen. Ik vond ze lekker, maar koop de volgende keer toch weer een gewone tompouce hoor.

Woensdag was zo’n dag met veel te veel afspraken, maar ik begon met een optreden van Aukjes klas. Blijft toch altijd leuk om te zien.

We hadden ook een gesprek met Aukjes juf. Tijdens het wachten zag ik deze leuke tekenopdracht hangen.

Er moesten foto’s worden gemaakt voor een Insta campagne. Toen ik daarmee klaar was maakte ik nog deze geweldige foto haha.

’s Avonds speelden Maikel en Aukje nog een lekker ouderwets spelletje, Hotel.

En ik mocht weer een keer een lesje Power geven.

Donderdag mochten de meisjes na school weer naar opa en oma.

Daar werd een mooie herfstboom geknutseld.

De volgende ochtend moest ik om 5 uur opstaan, omdat ik naar een netwerkontbijt mocht voor mijn werk. Het voordeel was dat ik nu dus ook om half 11 alweer klaar was met werken.

Toen ik thuiskwam hingen deze schattige briefjes op de koelkast. Ik had Emmi in de ochtend nog wel gezien, maar Aukje niet. Dus dit was extra leuk thuiskomen.

Vrijdag wilde Emmi graag proefjes doen. We deden er maar eentje, maar ik heb haar moeten beloven dat we er binnenkort meer gaan doen.

’s Avonds ging ik lekker uit eten met twee lieve collega’s. Niet perse heel handig na zo’n korte nacht maar wel heel gezellig (en lekker).

De volgende ochtend maakte ik weer een brunchplankje voor de meiden. Ik was een beetje inspiratieloos maar gelukkig zijn de meiden nogal snel tevreden wat betreft plankjes.

Verder bleven we gisteren lekker thuis, bakten we koekjes en kwamen er vrienden op bezoek.

Tadaa!

Vandaag gaan we naar een middelbare school kijken voor Aukje en daarna wil ik even naar het Philips Museum, want daar is Mad Science dus dat zullen de meiden wel helemaal leuk vinden.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.