Our diary #76

De eerste week na onze vakantie zit er weer op. En het was meteen weer een bomvolle week, maar wel een gezellige week. We begonnen met een leuke première en eindigden met een rustig dagje…

Vorige week zaterdag maakten we de pakketjes open die tijdens onze vakantie binnen waren gekomen. Onder andere deze leuke speelset van VTech. Hoewel hij eigenlijk meer voor Emmi’s leeftijd is, vindt Aukje hem ook erg leuk!Zondag gingen we naar de première van De Kleine Zeemeermin. Aukje wilde graag geschminkt worden, dus dan doen we dat maar 😉 Daar lopen de dames hoor. We gingen gezellig samen met Monique en Lise. Zo leuk want zowel de meiden als de mama’s klikken erg goed!Emmi was ondertussen bij mijn ouders, aan het vrijen met haar pop haha. Lekker kleien. Aukje en ik kwamen pas laat terug vanuit Spijkenisse (oeps) dus gelukkig had mijn moeder Emmi al in bed gelegd en mocht Aukje ook meteen naar boven toen we thuis kwamen. Maandag genoot Emmi weer van de rust, want Aukje mocht weer naar school. Lekker spelen en boekjes lezen. Na schooltijd gingen we naar de tandarts en daarna deden we meteen de weekboodschappen.Kijk haar nou lekker liggen! Zo lief!Dinsdag liet Aukje me trots zien dat ze haar weektaak al af had. Helemaal trots was ze. En thuis genoot Emmi weer in alle rust van haar boekencollectie. Na schooltijd ging ik zonder Aukje weer naar huis, want ze ging gezellig bij een vriendinnetje spelen. Dus Emmi en ik kleurden maar met z’n tweetjes in plaats van met z’n drietjes. Woensdag vertrokken we na schooltijd meteen naar de trein, want we mochten weer met Monique en Lise op pad!Dit keer naar een gezellig event van Hasbro. We zagen het nieuwste speelgoed en werden allebei erg hebberig van alle mooie en leuke dingen die we zagen. Aukjes verlanglijstje voor haar verjaardag en Sinterklaas is al lang hoor 😉 ’s Avonds kwam mijn vriendinnetje gezellig theetjes drinken.Donderdag moest ik werken en Emmi ging met mijn moeder bij mijn opa en oma op bezoek. Ze weet daar de la met koekjes al feilloos te vinden haha.Het was heerlijk weer dus ze speelden lekker buiten. Kijk dat armpje nou!Lekker buiten lunchen.En naar de speeltuin nu het nog kan. En bij een zonnige dag hoort natuurlijk ook een lekker ijsje!Jeej, Aukje is ook weer uit school!
Nog even samen terug naar de speeltuin.
Lekkere zandtaartjes maken. ’s Avonds ging ik nog even gezellig bij een ander vriendinnetje op bezoek.
Vrijdag moest ik weer werken en dus mocht Emmi weer naar het kinderdagverblijf. Het was haar eerste dag bij de peuters, een groep met kindjes van 1,5 tot 3 jaar. Ze had het super goed gedaan! Zo fijn.Zaterdagochtend werden we lekker lui wakker. Even televisie kijken op bed en daarna pas echt opstaan. We gingen nog even winkelen en Aukje wilde graag bij de dieren in de dierenwinkel kijken. Zo durft ze wel, met glas er tussen haha. Emmi vond het trouwens maar niks.

Vandaag hebben we geen plannen dus we doen lekker rustig aan. Misschien gaan we vast een kleine boodschap doen maar verder niks. De rest van de week heb ik een afspraak om mijn ogen eindelijk weer eens op te laten meten, wil ik eindelijk Aukjes kamer af maken (nou ja, Maikel dan), gaan we weer naar Amsterdam voor een leuk event en verder zien we wel weer wat de week brengt. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.