Our diary #93

carnavalspak

En, is het je opgevallen dat ik de diary foto’s voortaan bijna allemaal met mijn camera maak? Ik zie echt verschil, de foto’s zijn veel duidelijker nu. Deze week stond er weinig op de planning, maar ik heb gelukkig toch nog wat foto’s gemaakt tussendoor…

keukentafel

Zondag hadden we een rustig dagje. Aukje speelde gezellig met haar grote neef en verder rommelden we wat in en om het huis.

kapla

Maandag brachten we weer met z’n allen Aukje naar school. Emmi vindt de Kapla altijd erg leuk. Misschien iets om te onthouden voor haar verjaardag…

kleuterklas

Aukje ging gezellig met een vriendin spelen en wij konden vertrekken.

maikel habraken

Even boodschappen doen en in de middag maakten we onszelf klaar voor onze date-night.

vrienden van amstel live

We hadden een topavond bij de Vrienden van Amstel Live. Zo gaaf!

Dinsdagochtend haalde ik Aukje op bij opa en oma, bracht haar naar school en daarna reed ik door naar mijn ouders om Emmi op te halen. Daarna ging ik gezellig bij een vriendin of visite en na schooltijd speelde Aukje nog even gezellig met een vriendinnetje.

Woensdag had Aukje studiedag, dus dinsdagavond mocht ze wat langer opblijven en lekker chips eten. Wat een feest!

brandevoortse hoeve

We begonnen de studiedag rustig. We wilden eigenlijk naar Plopsaland gaan maar de voorspelde sneeuw hield ons tegen. Achteraf hadden we makkelijk kunnen gaan, maar achteraf is makkelijk praten natuurlijk.

psv stadion

In plaats van een dagje weg met het hele gezin, ging Maikel alleen met Aukje op pad. Dat is in vijf jaar tijd volgens mij nog nooit eerder voorgekomen, dus ze hadden beiden een topmiddag. In de trein bij de machinist kijken, in het P.S.V. stadion op papa zijn stoel zitten, donuts eten en winkelen. Ze vermaakten zich prima!

curly girl

Donderdag ging ik aan het werk. Ik maakte wat foto’s, waaronder ook een paar van mezelf, werkte wat op de Hoeve en voor mijn blog.

verstoppertje

Emmi speelde ondertussen verstoppertje bij mijn ouders.

Even bij mijn opa en oma op bezoek, boekjes lezen, kleien, met de bal spelen en nog veel meer leuke dingen.

sneeuw

Vrijdag werd ik wakker en had het ineens weer gesneeuwd. Nadat de meisjes naar de opvang en school waren gebracht, probeerde ik wat leuke foto’s te maken maar dat is behoorlijk onmogelijk in je eentje haha.

sneeuwbal

Nou vooruit, er zijn er twee wel redelijk gelukt nog 😉

Zaterdagochtend gingen de dames wat voor de televisie. Voor de oplettende kijker, de woonkamer staat ineens in spiegelbeeld. Verrassing van Maikel vorige week. Ik ben inmiddels al bijna twee weken aan het wennen maar van mij mag het weer terug worden gezet.

Aukje ging cupcakes bakken bij familie en toen ze deze leuke letters zag wilde ze natuurlijk ook even woordjes maken.

carnavalspak

In de middag gingen Emmi en ik nog even met een vriend van ons mee naar de carnavalswinkel. Emmi vond het wel leuk haha. De rest van de middag was voor het vouwen en wegwerken van de was, theetjes drinken op de Hoeve en bijkletsen met familie en vrienden. Gezellig!

Vandaag staat er ook niks op de planning, net als de rest van de week. Lekker rustige dagen dus. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.