Our diary #94

speelkeuken hape

Alweer een week voorbij! En vandaag is het echt weer om binnen te blijven, warme chocolademelk te drinken en spelletjes te spelen. En even Our diary te lezen natuurlijk πŸ˜‰

Brandevoort

Zondag was het heerlijk weer. Aukje wilde fietsen dus we gingen even naar het centrum van Brandevoort. Emmi en ik met de kinderwagen en Aukje op de fiets.

brandevoort centrum

Emmi wilde wandelen en Aukje eigenlijk ook. Maar dat ging natuurlijk niet aangezien ik al een kinderwagen vast had en Aukje dus eigenlijk met de fiets was. Ze mochten een klein stukje wandelen samen en daarna mocht Aukje weer fietsen.

flexo

In de middag komt Aukjes grote neef en samen zetten ze iets hele leuks in elkaar (binnenkort meer hierover).

moeder en dochter

Emmi besloot om geen middagdutje te doen, maar rond het avondeten hield ze het niet meer vol en viel ze in mijn armen in slaap haha. Moppie. Toen ik haar in bed wilde leggen werd ze wakker van het verschonen, dus ze kon toch nog even mee-eten gelukkig.

kinderbed

Zondagavond lagen deze lieve zusjes weer even samen in bed. Emmi vindt het zo leuk om in Aukjes bed te liggen, ik zou ze bijna zo laten slapen. Te schattig!

zomerfruit

Maandag is boodschappendag en ik kocht allemaal lekker zomerfruit voor Emmi. Dat vindt ze zo lekker! Verder maakte ik eigenlijk helemaal geen foto’s meer.

boekje dreumes

Dinsdag is poetsdag. Emmi kan zo heerlijk spelen, zo fijn want dan schiet ik ook beter op. Tussendoor af en toe even een boekje lezen en weer door.

apenspel

Even samen een spelletje spelen.

speelkeuken hape

Ons kokkie is dol op haar speelkeuken. Ik wilde de oude verkopen maar dat is er nog niet van gekomen. Nu hebben ze gewoon een soort keukenblok haha. Laat in de middag ging ik met Aukje naar haar eerste zwemles en mijn eerste sportles.

kleurende kleuter

Woensdagochtend wilde Aukje al vroeg kleuren.

tijdschrift pompoen

Na school kwam er een vriendje spelen en toen hij weg was speelde Aukje weer gezellig met Emmi. De nieuwe Pompoen was net binnen gekomen en omdat daar ook altijd een Pippo tijdschrift bij zit, konden de meisjes gezellig samen lezen. Pompoen is een voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar en Pippo is voor kindjes tussen 1 en 3 jaar.

gratis fruit bij jumbo

Ik moest nog even een boodschap doen en Emmi ging maar al te graag mee. Ze vindt het zo leuk dat ze altijd een appeltje of banaantje mag pakken (jeej voor gratis fruit voor kindjes).

televisie kleuter

Toen we weer thuis waren mochten de meisjes even televisie kijken en ondertussen begon ik alvast met koken.

thuis werken

Donderdag ging ik gezellig een ochtend bij Monique werken. Dat was voor herhaling vatbaar!

flexo

Daarna ging ik nog een keer sporten (goed hΓ¨!) en thuis mocht ik nog even met deze leuke review aan de slag. Nogmaals, binnenkort meer hierover πŸ™‚

Lidl glutenvrij

Vrijdagochtend ging ik even naar de Lidl, omdat daar een heleboel glutenvrije producten in de aanbieding waren. Ik kocht heel veel koekjes, vissticks, kipnuggets en crackers en nog wat andere dingen. Ik nam me overigens ook voor om voortaan elke week naar de Lidl te gaan, eens kijken of dat veel scheelt qua kosten.

keukenhulpje

Zaterdag wilde Aukje graag helpen op de Hoeve. Ze mocht tosti’s voorbereiden.

carselfie

Daarna ging ik even met Aukje shoppen voor een fijn huispak voor als we naar de zwemles gaan en toen we nog thuis waren maakte ik een selfie in de auto omdat mijn haren zo leuk krulden haha.

Ikea keuken pimpen

Na Emmi’s slaapje gingen we nog even op visite bij een vriendin en de meisjes vermaakten zich ook daar weer prima. Daarna was het alweer bijna etenstijd en bedtijd.

Vandaag komen mijn opa en oma gezellig op bezoek en volgende week staat er weer vanalles op de planning. Zwemles, housewarming, een optreden van Aukje op school en uiteraard mag ik weer twee keer naar de sportschool. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.