Dat is pech, tieten weg…

marlies dekkers“Uhm schat, die bikini is net nieuw, hoezo past hij nou ineens niet meer?” Tijdens ons laatste zwemuitje moest ik ontzettend oppassen dat alles op zijn plaats bleef zitten. Want ik wilde voorkomen dat ik de badmeester zou trakteren op een gratis peepshow…

Drie maanden geleden schreef ik dat ik een nieuwe bikini had. Een mooie, gekleurde bikini die ik na een uitgebreide passessie zorgvuldig had uitgekozen. Maar toen we vorige maand het zwembad indoken, was er niks meer te merken van de zorgvuldigheid waarmee de bikini was gekozen. Het bovenstukje was ineens te groot. De hele dag heb ik moeten sjorren en trekken om te zorgen dat alles op zijn plaats bleef zitten en dat mijn borsten geen eigen leven gingen leiden in het zwembad. Ik begreep er niks van, hoe kon dat nou? Totdat mijn moeder me erop wees dat ik was afgevallen. Ineens viel het kwartje, ik was precies op twee plaatsen afgevallen waar het niet nodig was. Mijn borsten!

Het gevolg was dus dat ik niet alleen op jacht kon naar nieuwe bh’s, maar er dus ook een nieuwe bikini moest komen. Want met de hittegolf van dit moment is een bikini echt geen overbodige luxe. Een beetje jammer alleen dat de meeste leuke bikini’s alweer weg zijn uit de winkels. De laatste restjes hangen er nog en ik kan uit ervaring vertellen dat het heel erg moeilijk is om dan nog een leuke en passende bikini te vinden. Nadat er ongeveer 20 bikini’s bestelde bikini’s weer retour konden (want: te klein, te groot, te minibroekje, te minitopje, te weinig vulling, lelijke kleur, en ga zo maar door) besloot ik om toch maar naar de stad te gaan. Daar paste ik onder andere een bikini van € 200,- (ja daaaag), een bikini die mooi was voor een romantische Ibiza vakantie maar een weekje Center Parcs met twee kinderen waarschijnlijk niet zou overleven en een bikini die paste, maar daar was dan ook alles mee gezegd.

En net op het moment dat ik er echt bijna klaar mee was, omdat ik dacht dat er werkelijk niks meer te krijgen was, besloot ik om nog één keer op internet te zoeken. Mijn maten waren meerdere keren opgenomen dus ik durfde de gok te wagen. En toen vond ik hem, deze bikini van Marlies Dekkers. Helemaal mijn kleur en ook het model zag er veelbelovend uit. Ik besloot de gok te wagen (ondanks dat de retourkosten voor eigen rekening zouden zijn, beetje jammer) en toen hij binnenkwam kon ik niet wachten om hem te passen. En wonder boven wonder, de bikini paste gewoon! Jeej!

Groot voordeel van deze bikini was dat ik uit drie verschillende soorten broekjes kon kiezen, dat hij 50% afgesprijsd was en dat hij er nog in mijn maat was! Super fijn! En nu kan ik bijna niet wachten totdat we weer gaan zwemmen en ik mijn nieuwe bikini kan gaan showen. Bijna dan, want hoe mooi ik hem ook vind, ik blijf een beetje onzeker in bikini… 😉

Deze bikini van Marlies Dekkers is onder andere hier te koop.

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.