Outfits of the week

Terug van weggeweest! Een nieuwe outfits of the week. Ik beloof niet dat ik weer wekelijks mijn outfits hier ga showen, maar ik zal mijn best doen om foto’s te maken wanneer ik eens wat anders draag dan mijn lockdown huispak 😉

Twee weken geleden heb ik weer eens lekker online geshopt voor mezelf. Een paar nieuwe rokjes, shirtjes en truien en ik kan er weer een tijdje tegenaan. Meteen goede reden voor een nieuwe Outfits of the week…

Vorige week, toen het nog wat kouder was 😉 droeg ik deze trui van The Musthaves in het blauw en rood. Ze zijn aan de korte kant, maar ideaal voor op een rokje. Op deze foto’s draag ik de trui beide keren met het rokje uit de kerstcollectie van Nicolette van Dam X Shoeby.

Hetzelfde rokje (zie nu pas hoeveel ik die heb gedragen de laatste tijd haha) maar nu met een simpel shirt en een donkerrood vest van Shein. Op de tweede foto weer dezelfde trui als bij de vorige foto, maar dan in het wit. Gecombineerd met een van mijn nieuwe rokjes van de webshop 77onlineshop en mijn laarzen met sleehak, die al jaren in mijn kast staan maar ik nog maar enkele keren heb gedragen.

Weer iets nieuws! Shirtje en blazer beiden van 77onlineshop, gecombineerd met mijn lievelingsjeans van MET en witte sneakers. En omdat de blazer zo goed beviel trok ik mijn oude, knalrode blazer later die week uit de kast.

En tot slot nog een rokje en shirt van 77onlineshop, gecombineerd met een jasje van C&A dat ik eens kocht voor een budgetchallenge, een paar jaar geleden. En daarnaast een jurk van Costes die ik toen nog met een panty droeg maar nu ook alweer lekker met blote benen kan. Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.