Shoes are a girl’s best friend *

schoenenfabriek

Al scrollend speur ik het internet af. Maikel loopt voorbij en terloops hoor ik hem zeggen: “Want je hebt nog niet genoeg schoenen?”. Uhm, hallo! Heeft een vrouw ooit genoeg schoenen? Maar in plaats daarvan schiet ik in de verdediging en probeer ik uit te leggen waarom er toch echt nog een paar bij moet komen…

Ergens heeft hij natuurlijk wel gelijk, ik bedoel, ik heb letterlijk een schoenenkast die helemaal vol staat. Maar als ik heel eerlijk ben draag ik eigenlijk altijd dezelfde schoenen. Met als gevolg dat mijn favoriete zwarte sneakers inmiddels behoorlijk uitgeleefd zijn en er niet meer zo netjes uit zien. Niet zo erg voor thuis, maar als ik de deur uitga dan wil ik er toch graag een beetje netjes bijlopen. En dus ging ik op zoek naar het perfecte paar bij De Schoenenfabriek.

Nou heb ik helaas de vervelende eigenschap nogal kieskeurig te zijn en dus vind ik niet zomaar elke zwarte sneaker leuk. Sterker nog, ik vind heel veel gewoon niet mooi. Ik weet dat juist de gekleurde sneakers in de mode zijn op dit moment, maar dat ik niet bepaald modieus ben wist je vast al. Ik heb gewoon het liefste een sneaker die helemaal zwart is en met een zwarte zool als het even kan. Gelukkig is er ontzettend veel keuze en zijn er genoeg sneakers die aan mijn wensen voldoen.

Ik betrap mezelf erop dat mijn gedachten afdwalen. Ik zie geweldige bordeaux kleurige sneakers en aangezien dat echt mijn favoriete kleur is blijft mijn blik daar hangen. Ik heb laatst een nieuwe blouse gekocht die daar perfect bij zou passen… Maar ik weet mezelf te bedwingen en snuffel verder. Voordat ik er erg in heb scroll ik voorbij de laarzen en na een tijdje heb ik zo’n beetje de hele site bekeken en zitten er vier paar potentiële nieuwe schoenen in mijn digitale winkelmandje.

Ik denk weer terug aan mijn schoenenkast en aan Maikels woorden. Ergens heeft hij wel gelijk natuurlijk, ik heb al zoveel schoenen. Verstandig klik ik drie paar schoenen weg zodat alleen de zwarte sneakers nog blijven staan. Want deze heb ik echt nodig, toch?

Please vertel me dat jij ook zoveel schoenen hebt en dat ik niet de enige ben… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.