Het perfecte decembercadeau *

kerstoutfit

Parfum, nieuwe sokken, een fles wijn of een kalender voor het nieuwe jaar. Stuk voor stuk decembercadeautjes die iedereen vast wel al eens (of meerdere keren) heeft gekregen. Daarom ging ik op zoek naar een echt origineel decembercadeau en laat ik nou net het perfecte cadeau zijn tegengekomen…

December komt in zicht

De dagen worden korter, de klok wordt binnenkort verzet en de temperatuur daalt. De herfstvakantie zit er hier alweer op en langzaamaan kruipen we alweer richting de feestmaand van het jaar, de decembermaand. Veel mensen hebben de eerste decemberinkopen al gedaan, maar wat ik om me heen vaak hoor is dat het elk jaar ontzettend moeilijk is om een origineel cadeau voor je partner of je ouders te bedenken. Je wilt natuurlijk niet elk jaar met hetzelfde cadeau aankomen.

The Christmas Show

Quality time, het perfecte cadeau

Nou draait de decembermaand natuurlijk om samen zijn. Om de liefde voor elkaar en om samen quality time door te brengen. Dan is er toch geen beter cadeau dan ook werkelijk die tijd samen te geven? Elke ouder wordt blij van een avondje uit met de kinderen en elke partner wordt blij van een avond uit met zijn geliefde. En ook vriendinnen vinden een avond samen echt veel leuker om te krijgen dan de zoveelste fles wijn.

Een magische familieshow

Nou heb je een avond uit en je hebt een avond uit. Natuurlijk kan je een cadeaubon geven voor het plaatselijke restaurant, maar wat dacht je van een prachtige familieshow vol magie? Dan geef je pas echt een onvergetelijke avond (of middag) cadeau. Op 21 en 22 december kan je namelijk naar The Christmas Show gaan in de Ziggo Dome. Een show vol spanning, humor, zang én dans. In deze show die geweldig is voor de hele familie schitteren o.a. Carlo Boszhard, Celinde Schoenmaker, Famke Louise, Ilse Warringa, Tim Douwsma, Buddy Vedder, Esmée van Kampen en Ger Otte.

Christmas Show

The Christmas Show – Het verhaal

Doornroosje en de Kerstprins Lang geleden en hier ver vandaan, leven een koning en koningin. Hun grootste wens  is het krijgen van een kindje. Jaren gaan voorbij totdat deze wens eindelijk uitkomt. De geboorte van de prinses wordt groots gevierd en het hele koninkrijk rukt uit. De koning is echter alleen één iemand vergeten…Fee Fataal is niet uitgenodigd! Plots verschijnt zij toch en spreekt een vloek uit over de pasgeboren prinses Roosje. Voor zij zestien jaar wordt zal zij zich prikken en in een slaap vallen die honderd jaar duurt. Alleen echte liefde kan haar redden. Om haar te beschermen sturen haar ouders Roosje naar de veiligste plek op aarde; de Noordpool waar de Kerstman woont. Maar ooit zal zij terug moeten keren naar haar land om koningin te worden. Lukt het haar vóór die tijd de ware liefde te vinden?

Overige info

De Christmas Show is geschikt voor de hele familie en er zijn daarom ook meerdere shows per dag. Tickets zijn nu al te koop vanaf € 28,- maar wees er snel bij, want ze gaan best hard! Neem gezellig je gezin, hele familie of vriendinnengroep mee en geef ze het beste cadeau dat ze kunnen krijgen, quality time samen! Geniet ervan en ga ontspannen en sfeervol de feestdagen in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.