Our diary #25

Het is weer zondag dus er staat weer een weekoverzicht klaar. Het zijn weer lekker veel foto’s deze week, van onze date-night, het shoppen, kleien, bakken en nog veel meer…

Zaterdag gingen we uit eten. We hadden allerlei lekkers bij Down Town Gourmet Market in Eindhoven. Maar de sushi was toch wel het allerlekkerst!Zondag en maandag maakte ik blijkbaar geen foto’s. Dinsdag ging ik even lekker met mijn meisjes de stad in. Wat wordt Aukje groot hè!Aukje wil altijd in die autootjes die vaak bij winkels staan. Ze was alleen wel teleurgesteld dat ik geen geld had om er in te stoppen.Het duurde even, maar moppie heeft dan eindelijk het rollen ontdekt. Best logisch dat ze daar zo laat mee is, ze heeft een hekel aan op haar rug liggen dus dan wordt er ook maar weinig geoefend. En als je je peuter een uur wilt bezighouden, geef haar een doos en vijf rolletjes plakband. Je hoort haar het komende uur niet meer haha.Gezellig cakejes bakken op woensdag. Zie je Emmi er ook gezellig bij zitten?En even decoreren natuurlijk.Woensdag moest ik ook even naar de dermatoloog om een paar moedervlekken na te laten kijken.

In de lift. Een blije selfie want alles zag er goed uit.Aukje lekker aan het spelen met haar mooie boomhuis.  Binnenkort meer hierover…Lekker ding!!Donderdag ging Aukje met oma en Emmi het bos in om eikeltjes te zoeken.

Met oma. En bij gebrek aan een zonnehoedje werkt een spuugdoekje ook wel haha.

Lekker samen in de tuin spelen.Ik heb een babyfoto van mezelf, sprekend Emmi! Ik zal hem binnenkort eens opzoeken.Op het kinderdagverblijf zit Emni graag in zo’n stoeltje. Ik heb er een paar maanden geleden over gedacht om er een te kopen maar het niet gedaan. Nu heb ik een beetje spijt, maar is het niet heel zinvol meer.Even iets lekkers uitzoeken tijdens de boodschappen zaterdag.Ik kwam onder andere dit suoer schattige kinderbestel tegen. Deze tip gaf ik, met nog twee andere tips ook op mijn Facebook pagina. Daar zet ik ik wel vaker op als ik ergens leuke acties tegenkom.

Samen met Bobo in de auto 🙂Ik kocht mooie nieuwe klei voor Aukje zodat ze weer verschillende kleurtjes had.

Had ja, want even later zag het er zo uit…Ik kocht weer allerlei leuks bij Kruidvat voor Aukje. Shoplogje van maken?We gingen zaterdag ook nog even het maisdoolhof in. Daar vroeg Aukje al zo lang om!

En ze vond het weer super! Komende week staat er een heleboel gepoets op het programma, oudergesprekken op school, inentingen voor beide meisjes op het consultatiebureau (o jee…), misschien een dagje dierentuin, een date met lief vriendinnetje Suus en een gezellige bloggersdate bij Hans en Grietje… Druk weekje weer!

Fijne week!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.