Aukjes diary #1: Happy new year!

Happy new year! Hopelijk heb je een gezellige avond gehad met veel lekkere dingen (oliebollen!) en lieve familie en/of vrienden om je heen. 2016 Zit er alweer op en op deze eerste dag van het nieuwe jaar blik ik nog even terug op de laatste week van 2016.

Kerstavond gingen we uit eten, maar ik bedacht me die middag dat ik nog geen zwangerschapspanty had voor bij mijn jurk. Snel even naar de winkel dan maar. Aukje vond dat niet zo erg, want er was genoeg te spelen daar! Van de avond heb ik geen foto’s, het was in ieder geval erg gezellig en lekker!Eerste kerstdag moesten we eerst werken en daarna gingen we meteen door naar mijn opa en oma om gezellig met de hele familie te gourmetten. Aukje kreeg lekkere pannenkoekjes op de plaat en ze vond het geweldig. Ze ging die avond ook, geheel tegen mijn principes, voor de eerste keer ontzettend laat naar bed…De foute kersttruien moesten natuurlijk ook even op de foto 🙂Tweede kerstdag moesten we weer werken en kreeg ik van Maikel deze enorme bokkenpoot! Jammie! Na het werk hadden we helemaal niks dus lagen we de rest van de middag te slapen/hangen/suffen op de bank haha.De dag na kerst begonnen we weer met het gewone ritme. Lekker met een boterhammetje met stroop! Daarna moest ik op controle bij de verloskundige. Hoe dat was dat kon je donderdag al lezen. Even boodschapjes doen want de koelkast was aardig leeg na al die gekke dagen.Woensdag begonnen we met zindelijkheidstraining. Binnenkort meer hierover, maar vandaar de pyjama foto’s 😉Even lekker chillen op de bank (met een vuilniszak onder de dekens haha, je weet maar nooit).En er kwamen een paar pakketjes binnen… Oeps…Met bevende vingers 😉 maakte ik mijn kraampakket open en het eerste wat ik zag was dit leuke cadeautje. Bedankt VGZ! Super lief!Mijn moeder kwam helpen met het wassen van de ramen. Kan ik die alvast van mijn to do lijstje afvinken 😉Stiekem kocht ik nog een nieuw shirtje voor de baby. Nu mag ik echt geen kleertjes meer kopen hoor…Vrijdag kwamen mijn moeder en zus om nog wat te schuiven in Aukjes nieuwe kamer. Ik was toch nog niet helemaal tevreden over de indeling. Nu wel dus binnenkort zal ik de hele kamer eens goed laten zien!Aukje hielp mee met het opplakken van de muurstickers, altijd handig zo’n grote hulp!En toen moest ze nog even haar nieuwste blog uitwerken 😉Stefanie kwam nog even spelen en uiteraard werd de doktersset tevoorschijn gehaald want prikjes geven is favoriet op het moment!En zaterdag stond er helemaal niks op de planning. Nou ja, niks… Ik maakte deze diary al gistermiddag, want gisteravond had ik natuurlijk geen tijd. We gingen namelijk gezellig naar vrienden voor een avond vol pannenkoeken, pizza’s, oliebollen, bubbels, spelletjes en gezelligheid. Onze outfits en een mini verslagje van deze avond komen later deze week nog online.

Komende week heb ik lekker nog een week vakantie en staat er iets meer op de planning dan afgelopen week, maar alleen maar leuke dingen! Fijne week weer en succes vandaag met alle familiebezoekjes 😉

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.