OOTW: Dit droegen wij met oud & nieuw

Glitter, glamour, tule rokjes, glinsterende panty’s en een dikke laag make-up… Oud & nieuw is een heerlijk excuus om je eens goed uit te leven met je kleding en make-up toch? Ik laat vandaag onze outfits zien en vertel je hoe wij oud & nieuw doorbrachten…

Gisteren kon je al lezen dat onze outfits en een verslagje van de avond, later deze week online zouden komen. En dit keer had ik wel vooraf nagedacht over mijn outfit, dus ik stond minder lang voor de kast dan met kerst 😉 Maar toen ik mijn outfit eenmaal aan had, kwam ik erachter dat ik helemaal geen geschikte schoenen had voor eronder. Zucht… Er is toch ook altijd wat hè… Gelukkig gingen we naar vrienden en kon ik gewoon mijn oude (en eigenlijk ontzettend versleten) laarzen aan. Ik heb wel meteen een nieuwe missie voor na de zwangerschap, op zoek naar leuke schoenen voor onder een jurkje dus…Aukje droeg hetzelfde Quapi jurkje als vorig jaar. Ze paste het nog goed, super fijn! In de rok zit een gouden glitter en de tule rok die eroverheen zit maakt het extra feestelijk. Bij het jurkje hoort ook nog een sjaaltje met gouden glitters, maar die heeft ze op de foto nog niet om. Maikel koos ook voor chique en trok een smoking broek aan met een witte blouse en een zwart giletje. En mijn jurk van H&M  was eindelijk binnen en wat ben ik er blij mee! Deze kan ik de komende maanden nog veel dragen, met een maillot of legging eronder, super fijn! In de jurk zit een hele fijne glitter verwerkt. Jammer dat je dat zo niet goed ziet, zo lijkt hij maar saai.

We gingen rond 17.00 uur naar vrienden waar we eerst gezellig wat dronken en de kinderen een pannenkoek konden eten. Rond 19.00 uur gingen de jongste kinderen lekker naar bed. Toen alle kids lagen te slapen konden we met de rest pizza eten, biertjes (0% wijntjes) drinken en spelletjes eten. We speelden Roodkapje (van Paul de Leeuw) en hadden zoveel plezier dat het ineens al 23.50 uur was. Na het welbekende aftellen, zoenen en knuffelen gingen de meesten naar buiten om vuurwerk te kijken. Ik vind vuurwerk doodeng dus bleef lekker warm binnen bij de babyfoon. De kinderen sliepen gelukkig allemaal heerlijk door alle knallen heen en na nog een laatste keer Roodkapje te hebben gespeeld gingen we rond 03.00 uur weer moe maar voldaan naar huis.

Wij hebben een topavond gehad, hopelijk jij ook!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.