Our diary #22

Hoi hoi! Alweer een week voorbij. Ik ging weer werken, Emmi knuffelde veel met Aukje, ik ging naar de kapper en verder genoten we lekker van het weertje en van elkaar. Kijk je weer mee?

Hoi! Even gezellig samen spelen op de grond. Zodra Aukje hoort dat Emmi wakker is, rent ze er naartoe. Ze wil alles doen, slaapzak uit, schone luier aan. Zo’n lieve grote zus!Even een boekje lezen haha.En lekker samen met Aukje knuffelen.Als je iets op de grond legt, er een foto van wil maken en de camera staat nog op selfie stand. Heel charmant haha.Aukje hielp mij met zegeltjes plakken en wilde ondertussen Maya de Bij kijken. Werd geregeld!Emmi heeft de vervelende neiging om steeds de speen uit haar mond te trekken als ze in bed ligt. Ik heb via Instagram een paar tips gekregen die ik ga uitproberen…Donderdag mocht ik weer gaan werken (en wat was dat fijn!) en Aukje en Emmi gingen met oma naar de speeltuin.Lekker chillen met die billen.Die avond zette ik alvast alle spullen klaar voor vrijdag. Maikel moest ze naar het kinderdagverblijf brengen dus ik vulde alvast de tasjes.Zaterdag ging ik lekker naar de kapper!Ruim 5 jaar geleden heb ik mijn haar voor de laatste keer geverfd en nu begon het weer te kriebelen. Ik wilde het wat lichter dus ben voor high lights gegaan. Het resultaat zie je nog wel voorbij komen de komende dagen.Als grote zus heb je heel veel belangrijke taken, onder andere je kleine zus de fles geven.We sloten de week af met een gezellige verjaardag gisteren. En zodra ik mijn zonnebril opzet wil Aukje natuurlijk ook.

Komende week staan er weer een heleboel dingen op de planning. Ik heb een afspraak voor mijn nagels, we hebben een fotoshoot met ons gezin, inloopavond op school, en een leuk bloggersevenement. Weer een druk weekje dus.

Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.