Our diary #23

Het is weer zondag en terwijl ik vandaag een ontzettend leuk evenement op de planning heb staan, kan jij even lekker terugblikken op afgelopen week. We gingen lekker wandelen, shoppen en ik had inloopavond op school…

Zondag was het nog mooi weer en dus wandelden we even naar de supermarkt voor een boodschap. Aukje op de fiets en Emmi lekker in de wagen. Onderweg moesten we natuurlijk ook even stoppen om een bloemetje voor papa te plukken. Als ik ’s avonds naar bed ga, kijk ik altijd nog even bij mijn meisjes. Hier lag Aukje eens een keer gewoon onder de dekens in plaats van er half of zelfs helemaal bovenop.Maandagochtend had Aukje bezoek. Allemaal poppen en beesten op een rijtje. Super schattig!Ik maakte voor het eerst sinds lange tijd weer eens zelf granola. Zo lekker! Ik maak hem altijd volgend dit recept.
Daarna gingen we even naar mijn opa en oma. Emmi huilt trouwens tegenwoordig niet meer standaard in de auto, zo fijn!Samen in de lift.
Dinsdag ging ik even met mijn moppies naar de stad. Aukje wilde natuurlijk een rondje in de draaimolen.En terwijl Emmi sliep aten Aukje en ik een broodje.
Druk met het uitzoeken van iets moois. Woensdag was een drukke dag. Ik had een afspraak bij mijn nagelstyliste en we hadden een fotoshoot met ons gezin. Zo benieuwd naar het resultaat!
Donderdag ging ik werken en waren de meisjes bij mijn ouders.
Lekker even buiten spelen.
Stukje wandelen. Allebei met een baby hihi.Mickey Mouse!Ik had een lange werkdag, want die avond hadden we een inloopavond voor de ouders. De kinderen hadden hiervoor zichzelf op groot karton getekend, zodat de klas toch gevuld leek.Vrijdag was weer een werkdag en toen ik Aukje en Emmi op ging halen van het kinderdagverblijf kon ik lezen wat Aukje die dag had gedaan. Leuk! Gisteren waren we lekker heel de dag thuis en vergat ik om foto’s te maken. Ik plaats wel elke dag wat op Instagram stories, dus als je het leuk vindt dan kan je me daar volgen.

Vandaag ben ik met Aukje naar een leuk evenement in Amsterdam. De rest van de week is nog vrij leeg. Aukje gaat met opa en oma naar de kermis en mag dan lekker blijven logeren, we gaan nog op kraamvisite en dat was het.

Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.