Bloggersdag 2017 – Met 65 winacties!

Een jaar geleden organiseerden we de eerste bloggersdag met een bloghop langs wel meer dan 55 verschillende blogs. Ook dit jaar is er weer een heuse bloggersdag en dit keer doen er maar liefst 65 blogs mee. Dat betekent dus 65 verschillende winacties…

Alweer een jaar geleden kwam Yvonne met het leuke idee om een bloghop te organiseren. Een dag waarop je als lezer van blog naar blog doorgestuurd wordt om zo een heleboel leuke nieuwe blogs te leren kennen. De bloghop werd een succes en  natuurlijk kon een vervolg net uitblijven. Vandaag is het dan zover, bloggersdag 2017. Er doen dit keer maar liefst 65 blogs mee, dat betekent dat je dus 65 geweldige prijzen kunt winnen. Hoe leuk is dat?!

Misschien ben je nu wel op mijn blog terecht gekomen via Sofie van Mamaabc.be? In dat geval, Sofie bedankt! Sofie is de mama van vijf geweldige kinderen en geeft je op haar blog een kijkje in haar leven als vrouw en als moeder.  Daarnaast heeft ze ook een prachtige webshop met de leukste (mijlpaal)kaarten, posters en andere leuke dingen. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je daar nog niet bent geweest.

Dan ben ik de volgende in het rijtje. Als je mij nog net kent, ik ben Charlotte, mama van twee prachtige meiden, vrouw van een geweldige man en juf van een gezellige groep 5. Ik blog over het dagelijks leven met een peuter en een baby, dingen waar ik tegenaan loop , dingen die spontaan in me op komen en af en toe blog ik over het onderwijs. En omdat wij als vrouw meestal te weinig de tijd voor onszelf nemen geef ik vandaag een verwenpakket weg. Helemaal voor jou alleen! Ik verklap niet wat er precies in het pakket zit, maar denk aan iets voor je handen, voeten, nagels en gezicht. Denk aan Kneipp en nog veel meer heerlijke producten. Een echt verwenpakket voor jou alleen!

Heb je een reactie achter gelaten zodat je kans maakt op het pakket? Dan kan je door naar de blog van lief blogvriendinnetje Monique. Op haar blog Moonoloog schrijft zij dagelijks over lifestyle, baby’s en beauty. Ze heeft twee prachtige kinderen die regelmatig voorbij komen en neemt je mee in haar succesvolle Weight Watcher avontuur. Los van het feit dat Monique erg leuk en herkenbaar schrijft, is ze ook gewoon een ontzettend lieve en gezellige vrouw. Zeker even kijken dus!

WIN!

Wil jij dit heerlijke verwenpakket winnen? Laat dan een reactie achter dat je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze bloghop mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 16 september. Op 17 september krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes en veel plezier op de volgende blog in de rij, Moonoloog.nl!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.