Our diary #39

Wauw, 31 december. De laatste dag van dit jaar is aangebroken en de eerste vakantieweek zit er alweer op (en ik heb nog niks van mijn to do lijst gedaan). Vanavond is het tijd voor oliebollen en champagne, maar voordat het zover is kan je nog even lekker naar ons weekoverzicht kijken…

Met kerst heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. Gewoon heerlijk genoten van familie, vrienden, lekker eten en gezelligheid. De dag na kerst ging ik naar het Nijntje museum samen met Nicole. Ergens in de kerststal zie je een stukje Aukje hihi.Het museum was niet heel groot en we hadden niet alle tijd omdat we erg laat arriveerden, maar Aukje vond het leuk en daar gaat het om toch?Aukje wilde natuurlijk even met Nijntje op de foto, Het duurde drie foto’s voordat ik er eentje had waarbij ze zich niet achter de sjaal verstopte haha.Donderdag gingen de kindjes naar mijn moeder, en ik stuurde haar ’s ochtends een foto dat ze twee schone kindjes zou krijgen. Zo gezellig als ze samen in bad aan het spelen zijn. Nadat ik de kindjes naar mijn ouders had gebracht, ging ik lekker de stad in met vriendinnetje Linda. We begonnen met een lekkere lunch.Ondertussen kreeg ik foto’s dat alles onder controle was hihi.Gek op oma! Zo lief!’s Avonds sloten er nog een paar vriendjes en vriendinnetjes aan en hadden we een gezellig dobbelavondje met lekkere hapjes. Nadat ik de volgende ochtend heerlijk had uitgeslapen, bleek dat de meisjes oma niet hadden laten uitslapen… Oeps! Sorry mam…Samen het huis van opa en oma overhoop halen hihi.En toen oma deze foto van Emmi wilde maken…Wilde Aukje liever haar koekje op de foto zetten 🙂 Vrijdag ging Aukje naar de bioscoop met haar grote nicht, neven en andere oma. Ondertussen deed ik wat huishoudelijke taken en maakte ik dit cadeaupakketje.Want zaterdag gingen we naar een verjaardag waar ik deze heerlijke oreo monchou taart kreeg. Jammie!Na de verjaardag gingen we nog even op zoek naar een bril voor mij maar het was ontzettend druk, in de winkels was het heet, ik kon niks leuks vinden dus was er al snel klaar mee. Eenmaal onderweg naar huis viel Aukje in slaap dus ik legde haar thuis nog maar even lekker op de bank.

Vandaag doe ik nog een paar laatste boodschappen en de rest van de week is nog redelijk rustig, fijn! Ik wens je een hele fijne jaarwisseling toe en een top 2018, met veel liefde, geluk, en gezondheid. Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.