Our diary #41

Een nieuwe diary en dit keer heb ik bijna alle foto’s met mijn fototoestel gemaakt in plaats van met mijn telefoon, dus ik ben benieuwd of je dat ook merkt aan de kwaliteit en aan het soort foto’s. Je maakt toch een stuk bewuster foto’s zo…

Zondagochtend, mooi moment om samen met Aukje een spelletje te spelen. Emmi lag in bed, dus alle aandacht even voor Aukje.Aukje wilde al de hele week, gipsgieten en verven, dus we hadden beeldjes gemaakt en die waren nu eindelijk droog.Ondertussen maakte ik foto’s voor de shoplog die eerder deze week online kwam.Het zonnetje scheen, dus Aukje wilde een stukje gaan fietsen. Ik zette Emmi in de wagen en toen we eenmaal buiten waren, wilde Aukje weer naar binnen. Haha, toch een beetje te koud!Dan maar binnen even lekker spelen.Maandag bracht Maikel Aukje naar school en ondertussen begon ik alvast met het opruimen van de kerstspullen. Enne, je kan wel zien dat ik zelf een kunstboom heb. Ik ben dus gewoon vergeten om Aukjes boompje water te geven haha. Oeps…Meteen maar even grote schoonmaak en onder alle banken stofzuigen en dweilen.Emmi vond het allemaal prima!Tijdens het koken keek Aukje even in haar vriendenboekje. Ondertussen bedacht ze wie ze er de volgende dag in zou laten schrijven.Dinsdag, Aukje naar school en terwijl ik Emmi haar banaan gaf at ik zelf lekker granola met granaatappelpitjes. Dat was lekker! Na schooltijd ging Aukje bij een vriendinnetje spelen en liet ik mijn nagels weer mooi maken.Tijdens het koken hielden mijn meiden me gezelschap haha. Ik maakte ook meteen wat zakjes eten voor in de diepvries voor Emmi.Woensdag nam Aukje na schooltijd een vriendinnetje mee naar huis. Na de crackers speelden ze doktertje…en even later gingen ze lekker samen kleuren.En Emmi vond het wel gezellig met twee van die grote meiden in huis.Na het eten maakte ik alvast Aukjes fruitbakje voor de volgende dag klaar.Donderdag ging ik weer werken en speelde Emmi bij mijn ouders.Even planken, want #fitgurl 😉En natuurlijk even met de neus in de boeken haha.Ondertussen zat ik op school bij een promotieshow van Mad Science, zo gaaf!Vrijdag maakte ik helemaal geen foto’s en zaterdag waren we lekker heel de dag thuis. Vriendin Suzan kwam met haar zoontje langs en terwijl de baby’s over de grond rolden tekende Aukje mooie tekeningen voor iedereen.De laatste tijd begint ze meer interesse te tonen in boekjes, jeej!

Komende week staan er twee verjaardagen en een workshop newborn fotografie op de planning. Ik heb daar zo’n zin in! Ook ga ik nog even flink aan de rapporten werken op school en verder zien we wel wat de week brengt. Fijne week weer!

Enne, betere foto’s zo met camera, of maakt het je eigenlijk niet zoveel uit?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.