Our diary #49

Wat een weekje was dit zeg. Ik ben stiekem wel blij dat hij bijna voorbij is want ik heb zo’n beetje de hele week met een zieke Emmi op de bank gehangen. Wonder boven wonder heb ik toch nog wat foto’s van afgelopen week dus kijk je weer mee?

Zondag begonnen we al rustig, want Emmi werd al ziek wakker. Aukje zocht haar eigen kleren uit (vandaar de prachtige combinatie van de bovenste foto) en terwijl Emmi veel sliep speelde ik wat samen met Aukje. Ze heeft de laatste tijd super veel interesse in letters, leuk! Gelukkig is ze ook nog steeds gek op kleuren. Arme Emmi. Zoals je wellicht al eerder deze week hebt gelezen was ze ontzettend ziek deze week. Gelukkig gaat het nu wat beter!En terwijl Emmi hele dagen sliep, werkte ik eindelijk eens mijn zegelboekjes bij haha. Donderdag kreeg ik deze foto van mijn moeder doorgestuurd. Nog steeds een zielig mopje. Soms even wakker, maar je ziet meteen aan haar koppie dat ze ziek was. Ook enorm afgevallen trouwens in een week tijd. Arm ding.Ondertussen maakten de kinderen op school deze madeliefjes. Het idee op Pinterest was toch echt wat leuker dan de uitwerking in de klas haha. Dat heb je soms…Aukje kreeg haar kindrapport mee naar huis. Tenminste, dat denk ik. Ik miste een begeleidende brief dus wat ik precies kreeg is me nog niet helemaal duidelijk, wel weet ik dat Aukje de bolletjes in heeft gekleurd. Eerst dacht ik de juf, dus ik vond het bolletje bij tellen maar vreemd. Aukje kan best tellen namelijk. Maar achteraf bleek dus dat Aukje dit zelf in had gevuld. En vrijdag nam ze deze mee naar huis. Super knap! Ik denk dat ze op school woordjes na heeft geschreven. Terwijl mama voor de tweede dag voor mijn zieke meisje zorgde, werd ze goed verwend door Maikel. Zaterdag kwam dit leuke bord binnen. Hopelijk helpt het en gaat Aukje wat beter eten. We maakten ook nog wat foto’s voor nieuwe gerechten op de kaart van De Hoeve. Fish and chips, mmmmm!En we kleurden in deze gezellige chaos.Ook kreeg ik deze foto doorgestuurd van mijn zus. Emmi’s verjaardagscadeau hihi.

Komende week ga ik lekker een avondje naar een musical, hebben we een brainstormavond op de Hoeve, heb ik een date met vriendinnetje Linda en moet ik een dagje werken op de Hoeve. O en bofkont Aukje mag lekker een dagje naar de Efteling met haar opa en oma en neefjes en nichtje, super leuk! Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.