Box eruit, maar wat erin?

box eruitDe box eruit, maar wat erin? Je kent de slogan ‘kerstboom eruit, kamerplant erin’ vast wel. Wanneer je de kerstboom opruimt ontstaat er een leegte in je kamer die je vaak op wilt vullen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de box. Met deze zes tips heb jij die kale plek zo gevuld! 

De box is hier in huis meer een opslagplaats voor speelgoed dan dat er daadwerkelijk kinderen in hebben gezeten. Beide dames hebben namelijk al vanaf de geboorte een hekel aan dat ding. Een enkele keer hebben ze er wel in gelegen of gezeten, maar om nou te zeggen dat de box onmisbaar was? Nee, dat niet. En omdat hij inmiddels alweer een flinke tijd stof staat te vangen, wordt het tijd om hem binnenkort maar eens uit elkaar te halen. Maar wat dan? Dan hebben we een hele grote kale ruimte achterin de kamer. Hoe gaan we die opvullen?

  • Tipi tent. Al een paar jaar twijfel ik om er eentje te kopen. Ik vind ze zo leuk! En als je er eentje kiest die bij je interieur past, dan staat dat nog hartstikke leuk ook. Kleedje en wat kussens erin, eventueel wat lampjes of slingers en klaar is je tipi.
  • Keukentje. Emmi is dol op het keukentje van Aukje. Dus mocht de box bij je eerste kindje weggaan, dan is een keukentje wellicht een leuk verjaardagscadeau. Uiteraard wel met potjes en pannetjes die dan de hele tijd uit de kast getrokken kunnen worden.
  • Ballenbad. Ik ben zelf een beetje verliefd geworden op dit roze, ronde ballenbad. Ik weet het, nogal belachelijk met een eigen speelschuur met ballenbak, maar toch. Die staat niet in onze kamer. En ja ik begrijp dat de ballen elke dag opgeruimd moeten worden, maar daar hebben we Aukje voor toch? 😉ballenbad
  • Tafeltje met stoeltjes. Toen de box drie jaar geleden voor de eerste keer wegging, zetten we een kindertafeltje neer met een stoeltje. Toen was Aukje nog wat te klein om er te zitten, maar ze groeien snel!
  • Hip kastje. Het hoeft natuurlijk helemaal niet kindgericht te zijn. Je kan ook een hippe bakkerskast op de kale plek neerzetten. Of juist een vintage naaimachine. Mogelijkheden genoeg!
  • Grote plant. Tja, je kan natuurlijk ook gewoon het kerstboom principe toepassen. Box eruit, kamerplant erin. In een mooie, grote vaas of misschien wel op een pilaar.

Ik denk dat wij gaan voor het ballenbad. En dan zet ik de tipi op Emmi’s kamer en kunnen we nog af en toe afwisselen haha. Wat zette jij op de plaats van de box?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.