Cadeautips voor een eerste verjaardag

cadeautips eerste verjaardagVolgende maand wordt Emmi alweer één jaar! En hoewel Emmi meer dan genoeg speelgoed heeft, met al het speelgoed van haar grote zus erbij opgeteld, krijgt ze voor haar verjaardag vast wel weer een heleboel nieuwe dingen. Om het een beetje zelf in de hand te houden maakte ik alvast een lijstje met cadeautips…

Toen Aukje één jaar werd, had ik een heel ander lijstje met cadeautips, maar Emmi is natuurlijk onze tweede dochter, dus heel veel hebben we al. Daarom maakte ik gewoon een nieuwe lijst met cadeautips voor een eerste verjaardag.

  • Een Wobbel. Ik twijfel al tijden of ik er eentje aan wil schaffen en mijn zus wilde er vorig jaar eentje als kraamcadeau kopen maar toen twijfelde ik nog steeds. We hebben er een week eentje gehuurd en Aukje speelde er wel mee, maar miste hem niet toen hij weer weg was. Toch krijg ik het ding maar niet uit mijn hoofd dus misschien moet er toch maar gewoon eentje komen.
  • Een mooie tipi tent. Mijn handen jeuken om beiden kamers van de meisjes een make-over te geven en een mooie tipi tent kan dan niet ontbreken. Het liefste een witte met eventueel zalm- of goudkleurige accenten.
  • Grimms regenboog. Weer zo’n twijfel ding. Niet goedkoop want ik wil dan natuurlijk de grote. Maar ook dit schijnt een grote hit te zijn. En omdat Aukje en Emmi zo’n beetje al het andere speelgoed al hebben 😉 zet ik hem toch maar op het lijstje erbij.

  • De Super trike 4 in 1. Aukjes oude driewieler is kapot, of nou ja, het riempje is kapot dus die is niet meer zo veilig. Dus toen ik laatst deze voorbij zag komen wist ik dat ik die wilde hebben voor Emmi. Daar kan ze nu al in en gaat de komende jaren nog wel mee.
  • Een trappelpiano. Ik weet zeker dat Emmi dit ontzettend leuk gaat vinden!
  • Het is je vast opgevallen dat dit allemaal wat duurdere cadeaus zijn. Dat komt gewoon omdat we zelf zo’n beetje een Intertoys winkel kunnen beginnen. Daarom is het het allerfijnste als Emmi gewoon cadeaubonnen krijgt. Dat kunnen we van alle bonnen samen een groter cadeau kopen, zoals bijvoorbeeld de fiets. En vind je het leuk als Emmi wat uit te pakken heeft? Ze is dol op eten dus pak maar een banaan in ofzo 😉

Heb jij nog leuke cadeautips voor een eerste verjaardag?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

 cadeautips eerste verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.