Angelique: De leukste zwembanden van Swimessentials

Swimessentials

Deze zomer gaan wij naar een vakantiepark met een mooi groot meer. Ik ben daar zelf meestal niet zo’n voorstander van. Ik durf niet zo goed ergens te zwemmen waar ik niet kan zien wat er onder en om mij heen zwemt. Iets met een inmiddels wat afgezwakte fobie voor vissen. Vorig jaar hadden wij grote luchtbedden voor de kinderen mee en met die hittegolf durfde ik mij dan wel op het water te wagen. Het was anders echt niet uit te houden. Helaas gingen ze stuk, dus toen ik voor Aukjeswereld wat mocht uitzoeken bij Swimessentials was ik niet de enige die blij was. En wat is er nu fijner voor de kinderen om daar lekker rond te dobberen op deze unieke zwembanden?

Op de website van Swimessentials vallen de zomerse foto’s direct op. En stiekem wakkert dat mijn verlangen naar de zomer aan. Ook wordt vermeld dat alles is gemaakt van duurzaam PVC, zonder schadelijke chemicaliën en volgens de strengste Europese regel- en wetgeving, wat ook niet onbelangrijk is. Onder het kopje webshop staan de producten overzichtelijk geordend per categorie.

Swimessentials

Als eerste kijk ik bij de zwembaden. Ons zwembad is niet meeverhuisd, dus wij zijn nog op zoek naar een wat simpelere versie. Het zwembadje wat hier te koop is is helaas te klein om met z’n allen in te ztten. Er staat ook bij ‘baby zwembaden’, maar in mijn enthousiasme heb ik daar overheen gelezen. Zo’n zwembadje is wel heerlijk voor je kleintje alleen. Wij hebben ook zo’n formaatje gehad voor Dewi in de tuin. Ideaal om daar lekker even zonder luier in te zitten. Ook de babyfloats, de bekerhouders en de zwembandjes zijn voor ons nu niet van toepassing, al zijn die prints wel echt heel gaaf.

Ik roep de kinderen om mee te komen kijken naar de kinderzwembanden, luchtbedden en floats. We kijken onze ogen uit. Het ene ontwerp is nog leuker dan het andere. Bij bijna alles roepen ze “die wil ik en die en die”. Dat kan uiteraard niet, ze moeten een keuze maken. Ze mogen allemaal doorgeven welke ze zouden willen en niet dezelfde om ruzie te voorkomen. Uiteindelijk neem ik de beslissing.

Swimessentials

Jonah kiest voor een luchtbed in hartjesvorm met glitters en een grote, stoere panterprint zwemband. Logan vindt het lastig om te kiezen. Dat kan ik begrijpen met dit aanbod. Uiteindelijk gaat hij voor een float in de vorm van een grote gouden zwaan en een schelpenluchtbed.

Dewi roept direct “unicorn”, dus ik kies de grootste versie met de achterliggende gedachte dat ik hem wel even kan inpikken als we gaan zwemmen. Voor haar kies ik ook een kleine gouden glitterzwemband van een zwaan en een kleine versie van Jonah haar zwemband. Ze komt nu in de fase dat ze alles hetzelfde wilt als haar broer en zus, dus nu heeft zij haar eigen varianten. Ideaal! Voor mij en Paul kies ik een supergaaf regenboogluchtbed met glitters. Ik ben gek op glitters, het maakt alles vrolijker. En omdat deze producten ook heel leuk zijn om cadeau te geven, bestel ik ook nog twee grote zwembanden in de vorm van een flamingo en een zwaan.

Nu is het alleen nog hopen dat de vakantie door kan gaan, want wij zijn helemaal klaar om lekker te gaan genieten op en in het water!

Swimessentials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.