Duinrell, daar kikker je van op!

duinrell

Een attractiepark, vakantiepark, Tikibad, Happiness Station en nu voortaan ook een La Place. Natuurlijk is er nog veel meer te zien en beleven in Duinrell, maar afgelopen vrijdag werd daar de nieuwe La Place geopend en Angelique mocht daar namens Aukjeswereld bij zijn…

Door Angelique: Afgelopen Goede vrijdag was zeker een goede vrijdag. Er werd namelijk in Duinrell een nieuw restaurant geopend, namelijk La Place Duinrell Plaza. En namens Aukjeswereld mochten wij daarbij zijn.

Prachtig weer, spetteren in het Tikibad, een dolle boel in de attracties en een overheerlijke versgemaakte maaltijd in het nieuwe restaurant. Mijn plan was om als eerste naar het Tikibad te gaan met het idee dat Dewi dan rozig zou worden en na de lunch lekker kon gaan slapen in de kinderwagen. Onderweg naar het Tikibad zag Dewi al zoveel moois waar zij heen wilde, dat ze bij het Tikibad begon te huilen en zich niet wilde omkleden. Dat duurde gelukkig maar even, want eenmaal in het zwembad gedeelte gekomen begon ze te schreeuwen van blijdschap.

duinrell

Mijn broertje, Paul kon helaas geen vrij krijgen, ging met Jonah en Logan van de grote glijbanen en ik ging met Dewi naar de pierenbadjes (ze hebben er daar zelfs twee). Het eerste pierenbadje was vrij klein, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik denk dat Dewi wel 30 keer achter elkaar van het glijbaantje is geweest. Op een gegeven moment was ik dat wel zat, dus gingen wij naar het waterpark Playa. Dat was gaaf zeg! Het eerste gedeelte was ook helemaal ingericht op de allerkleinsten, met 15 cm heerlijk warm water, en diverse leuke speeltoestellen. En daar gingen we weer 30 keer van de glijbaan. Dewi heeft enorm genoten en ditmaal was het de kunst om haar weer uit het zwembad te krijgen.

duinrell

Na de lunch gingen Jonah en Logan in een aantal attracties en probeerde ik Dewi in slaap te krijgen. Dat gaat dus mooi niet door, dacht de kleine meid. “Ik vind het hier veel te leuk.” Dewi keek haar ogen uit en ze wilde overal heen. Ook Jonah en Logan hadden het naar hun zin. Jonah mocht inmiddels in alle attracties en Logan mocht nu in de achtbanen, waarvan hij de Falcon nog wel een beetje te spannend vond.

Tijd voor wat lekkers en ook daar is genoeg keuze in. Iedereen wilde wat anders, dus haalden wij eerst voor Logan een suikerspin, voor mij een chocobanaan (die Dewi voor de helft heeft opgegeten, klein chocolademonstertje) en Jonah kreeg een Swirl ijsje.

De volgende stop was Wonderland. Hier staan meerdere attracties en bezienswaardigheden voor de jongere bezoeker en ook hier genoot Dewi volop. Er waren ook een aantal waterattracties, wat ideaal was met het warme weer en ze had veel bekijks met haar uitbundige gedans bij de vier zingende krokodillen.

Toen was het tijd om te gaan eten bij het nieuwe restaurant Duinrell Plaza. Wij werden ontvangen met een ontzettend lekker verkoelend aardbeien drankje, gemaakt van gepureerde aardbeien en ijs. Dit zette gelijk de toon voor het concept waar La Place voor staat, huisgemaakte, verse maaltijden. Ik was benieuwd naar wat wij nog meer konden verwachten. Ook kregen de kinderen een Rick de kikker knuffel, waar Dewi al de hele dag op had zitten loeren. Haar dag kon niet meer stuk toen bleek dat Rick en Lelie ook naar de opening waren gekomen. Dewi heeft hen, heel stoer, een high five gegeven. Na de officiële opening mochten wij naar binnen. Er was voor ieder wat wils, het een zag er nog lekkerder uit dan het ander.

Jonah en ik namen een verse pizza waarvan wij zelf de toppings konden kiezen. Ideaal voor mij als vegetariër, want meestal heb ik niet zoveel keuze. Logan en Dewi kregen een kidsmenu, bestaande uit een hamburger (of een broodje kaas), een bakje met tomaat en komkommer en een verse smoothie. Mijn broertje had kip met zelfgemaakte frieten. Het smaakte erg goed en je kon proeven dat het allemaal vers was.

duinrell

Toen was het tijd om te gaan. Nog even snel langs het schaduwhuis om Aukjes wereld te promoten en snel door naar de auto. Dewi had de hele dag nog niet geslapen omdat zij het veel te leuk had, dus zij viel vrij snel in slaap.

We hebben echt een topdag gehad met een heerlijke afsluiting, dus voor ons klopte de volgende uitspraak zeker: “Duinrell, daar kikker je van op”.

Ben jij al eens in Duinrell geweest?

duinrell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.