Nieuw in de Julianatoren: De Hoge Hoed!

Afgelopen zaterdag was het in Julianatoren groot feest. De allernieuwste attractie “De Hoge Hoed” werd namelijk geopend. Samen met mijn gezin mocht ik aanwezig zijn bij deze feestelijke onthulling en beleefden we onze eerste dagje Julianatoren. Wat een topdag!

Julianatoren

De eerste keer

Door Janske: Voor ons was het vandaag de eerste keer dat wij een bezoekje brachten aan Julianatoren in Apeldoorn. Het pretpark is speciaal voor jonge kinderen tot 10 jaar. Vooral voor peuters en kleuters vind ik het park erg geschikt. Ze kunnen zich er prima vermaken in de ruim 60 verschillende attracties. Daarbij zijn er de hele dag door interactieve liveshows in het park, met Jul & Julia, Cas de Ranger en nog veel meer vrienden.

Julianatoren

De Hoge Hoed

Na een lange rit, met veel vertraging en een zieke Lola (ik zal je de details besparen),kwamen we precies op tijd aan in het park voor de feestelijke opening van de nieuwe attractie “De hoge Hoed”. Vlak naast de entree was hij direct makkelijk te herkennen door alle ballonnen en de vele gasten. Niemand minder dan Meneer Kaasschaaf himzelf mocht samen met een aantal kinderen het spits afbijten tijdens het eerste ritje. Wat een feest! De vrijevaltoren is 10 meter hoog en is één van de “spannendste attracties” van het park. Nog iets te spannend voor mijn meiden, want die durfden het nog net niet aan.

Cas de Ranger

Superleuke Lenteweken

Naast de feestelijke opening van De Hoge Hoed, zijn er t/m 5 mei de Superleuke Lenteweken. Tijdens deze weken is er een nieuwe educatieve show van Cas de Ranger. In deze show stoomt Cas de bezoekers klaar om op avontuur te gaan in de Experience en zodoende een échte ranger te worden. Een spannend bospad waar je heel veel kan ontdekken over planten, bomen en dieren die leven in de bossen rond Kinderpretpark Julianatoren. Wij gingen vandaag zelfs twee keer kijken naar de show, de meiden vonden het zo leuk!

Shows

Ook zijn er veel shows van Dino & Dina, met hun eigen nieuwe show ‘Dino & Dina Bouwspel’ en natuurlijk ook een aantal leuke van Jul en Julia. Een fijne afwisseling met alle attracties.

Topdag!

Wat hebben we een topdag gehad met zijn viertjes! Het lekkere weer, de goede sfeer, de leuke attracties en shows zorgden voor een perfecte start van deze meivakantie. Het park is perfect voor een gezellig dagje uit met kleine kids. Van speeltuinen tot zweefmolens, van avonturen met Cas de Ranger, tot vliegen in een helikopter. De kids vonden alles te gek. Die blije snoetjes de hele dag door, dat is toch echt genieten! Dankjewel Charlotte, dat wij er voor Aukjeswereld bij mochten zijn!

Heel graag gedaan lieve Janske, super fijn dat jullie zo hebben genoten! Wil je meer lezen van Janske, neem dan zeker even een kijkje op haar site Janske.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.