Tip: Zo bespaar je nu al op je december aankopen

sinterklaascadeautjes

“Die mag ook weg mama.” Ik leg de nog bijna nieuwe pop bij de stapel speelgoed die weg mag. Het doet haar werkelijk niks en dat zegt eigenlijk al genoeg. Weg met al dat speelgoed waar niet naar omgekeken wordt, dat maakt alvast plaats voor de eerste december aankopen…

Ik weet het, het is augustus en december is nog lang niet in zicht, maar aangezien december altijd een ontzettend dure maand is voor veel mensen, is het eigenlijk helemaal zo gek nog niet om nu al te beginnen met de eerste december aankopen. Sterker nog, overal is het sale dus het is juist heel erg slim om nu al inkopen te gaan doen. Je spreidt de kosten maar bespaart ook nog eens op de cadeaus door het in de sale te kopen.

Nou zou ik niet nu al random naar de stad rijden om door de winkels te struinen op zoek naar aanbiedingen, maar houd de folders de komende weken extra goed in de gaten, of volg Mama’s meisje op Insta, zij plaatst elke week de leukste folderaanbiedingen in haar storys, hoef je zelf niet te bladeren! Elke keer als je een leuke aanbieding ziet, dan koop je die alvast. Zo kost het je weinig extra moeite en profiteer je toch van de aanbiedingen. Zo heeft Kruidvat nu bijvoorbeeld leuke rugzakken voor een fijn prijsje. Die kan prima nog een paar maanden op zolder liggen en zo heb je voor weinig geld toch een leuk cadeau (en geen speelgoed, ook een fijne bijkomstigheid).

Daarnaast hebben er in de vakantie meestal veel mensen grote schoonmaak gehouden. Wij dus ook. Vandaag gaat er allerlei speelgoed op de weggeef – en verkoophoek, op zoek naar een nieuw huisje. Als je de komende maanden de plaatselijke verkoophoeken goed in de gaten houdt, scoor je misschien ook nog wel wat fijne pareltjes voor weinig geld.

En tot slot is het ook altijd fijn om iets van kleding te geven in december, zodat het niet alleen speelgoed is wat er binnenkomt. Overal is het sale nu, dus ook in de kledingwinkels. Je kunt waarschijnlijk al best inschatten welke maat de kids deze winter dragen, dus sla nu je slag en koop al die nieuwe kleren lekker voor de helft van het geld. Kan je dubbel zoveel kopen, al ben je dan niet meer echt aan het besparen natuurlijk haha πŸ˜‰

Ben jij al begonnen met de december aankopen of koop jij alles op het laatste moment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.