Gezelschapsspellen – De leukste bordspellen voor kinderen *

bordspellen voor kinderen

“Mama ik wil met jou een spelletje spelen.” Voor de zoveelste keer deze week pakken we Levensweg Junior uit de kast. Een super leuk spel en Aukje krijgt er geen genoeg van, maar ik wil wel eens een keer iets anders spelen. Ik ging op zoek en kwam deze 10 leuke bordspellen voor kinderen tegen.

 • Levensweg Junior €17,95. Dit spel heeft Aukje voor haar vijfde verjaardag gekregen en is een grote hit. Het doel van het spel is om als eerste tien sterren te verzamelen. Deze krijg je door naar de leuke attracties te gaan die je onderweg tegenkomt. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
 • Party en Co Junior € 15,95. (of de Disney variant € 34,95) Bij dit spel moet je tekenen, uitbeelden en neuriën en wie er als eerste bij het laatste vak is, heeft gewonnen. De opdrachten zijn speciaal geschreven voor kinderen en geschikt vanaf 8 jaar (de Disney variant al vanaf 4 jaar).
 • Monopoly Junior € 16,99. Ook hiervan zijn verschillende varianten verkrijgbaar, denk aan Frozen of Cars bijvoorbeeld. Verdien het meeste geld en win het spel. Vanaf 5 jaar.
 • Knibbel Knabbel Knuisje € 26,95. Verzamel zoveel mogelijk snoepgoed zonder dat de heks je betrapt. Dit spel hebben de meisjes bij opa en oma en wordt ook regelmatig gespeeld. Aanrader dus! Het spel is extra aantrekkelijk omdat je nooit weet wanneer de heks tevoorschijn komt. Geschikt vanaf 4 jaar.
 • Colonisten van Catan Junior € 20,95. Vanaf 6 jaar. Verover het eiland en bouw zoveel mogelijk schepen en forten. Net als bij de volwassen variant doe je dit door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen. Als je alle forten hebt gebouwd dan heb je gewonnen.
 • Crocodile River € 12,99. Wie slaagt er als eerste in om aan de krokodillen te ontsnappen en de overkant van de oever te bereiken? Crocodile River is een spannend bordspel met een leuke mix tussen geluk en strategie. Mede door de korte spelduur (max. 10 minuten) is het spel al geschikt vanaf 4 jaar.
Crocodile River
bordspellen voor kinderen
 • La Cucaracha € 28,99. Deze razendsnelle kakkerlak is hilarisch! Wij hebben de dracula variant en het is echt zo leuk! Vang de kakkerlakken en win zo als eerste vijf fiches. Voor kinderen vanaf 6 jaar.
 • Poepie Knor € 16,99. red het varken uit het modderbad door verschillende opdrachten uit te voeren. Laat het varken een scheet, dan ben je af. Hilarisch voor kinderen die in de poep – en plasfase zitten. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
 • Stratego Junior € 15,95. Verover de vlag van de ridders of prinsessen. Geschikt vanaf 4 jaar.
 • Ganzenbord € 19,95. Een oudje, maar de meeste kinderen blijven dit wel een erg leuk spel vinden. Geschikt vanaf 4 jaar.
 • My first rummikub € 17,95. Laat je kind kennismaken met Rummikub en maak samen de slimste combinaties. Vanaf 4 jaar, maar ze moeten we de cijfers kennen om dit te kunnen spelen.

Neem ook eens een kijkje bij deze leuke Nijntje spelletjes voor het hele gezin. Al te spelen vanaf 3 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.