Tip voor 5 december: Fluffy vingerverf *

fluffy vingerverf

Toen Aukje kleiner was knutselden we heel wat af. Met Emmi komt het er om de één of andere reden wat minder van. Tijd om daar verandering in te brengen. Schort om, tekenboek erbij, vingerverf op tafel, en toen gebeurde er dit…

Voordat Aukje naar school ging, knutselden we bijna elke dag. Voor iedere verjaardag maakten we samen wat moois en we hebben heel wat verfpotjes versleten. Nu Aukje op school zit heeft ze veel minder tijd om te knutselen. Na schooltijd moet er worden afgesproken! En dus zou je zeggen dat ik aan Emmi een fijn nieuw “slachtoffer” heb 😉 maar Emmi is een heel ander kind. Emmi kan heel goed alleen spelen en lekker rommelen in huis. En dus vergeet ik vaker om met haar te knutselen.

fluffy vingerverf

Maar gelukkig krijg ik regelmatig leuke knutselpakketten van SES Creative opgestuurd, zodat ik er toch nog af en toe eens aan denk om samen te gaan knutselen. Zo kregen we dit keer onder andere de Fluffy Vingerverf. Dat leek me leuk voor Emmi! Ik pakte alle spullen erbij, vroeg aan Emmi of ze wilde verven en enthousiast kwam ze aangerend. Ze ging zitten en keek me met vragende ogen aan. Ik deed met mijn eigen vingers voor wat de bedoeling was, maar Emmi keek me aan alsof ik gek was geworden. Ik maakte haar handje oranje en liet zien dat je zo leuk kan stempelen met je hand, maar ze vond het maar niks en bleef bewegingloos aan tafel zitten.

fluffy vingerverf

Nou ben ik niet zomaar voor één gat te vangen natuurlijk. Ik pakte een kwast en ja hoor, toen ging Emmi los! Onze Picasso schilderde erop los en gebruikte alle kleuren en toen het blaadje, naar haar mening, vol genoeg was zei ze “klaar!” Nou, dat waren toch vijf hele leuke minuten 😉 Eens kijken of ze het over een paar dagen weer wil doen, want toen ze eenmaal een kwast had vond ze het erg leuk.

Fluffy Vingerverf is een luchtige verf die aanvoelt als een soort mousse. Doordat hij zo dik is, loopt de verf niet uit het potje als deze omvalt, fijn! De verf is uitwasbaar, bevat geen gluten en andere gevaarlijke stoffen. Een ontzettend geschikte verf voor kleine viezerikjes die niet bang zijn om vieze handen te krijgen. En anders gebruik je de verf gewoon met een kwast, want ook dat gaat erg goed. In de doos zitten vier kleuren, blauw, groen, oranje en paars en een doosje SES Creative Fluffy Vingerverf kost € 7,49.

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.