10 x leuke vriendinnen activiteiten voor thuis

Heb je zin om binnenkort iets gezelligs met (een van) je vriendinnen te doen maar weet je niet zo goed wat, nu er nog veel dingen niet kunnen? Met deze tips maak je er ook gewoon thuis een ontzettend gezellige middag van!

Al eerder gaf ik tien tips voor leuke vriendinnen uitjes, maar in deze tijd is het wat lastiger om de deur uit te gaan en eigenlijk is dat ook helemaal niet nodig. Natuurlijk is het ook gewoon gezellig om bij te kletsen onder het genot van een kopje thee en een glaasje (flesje) wijn, maar voor als je nou iets meer wilt dan alleen maar kletsen heb ik deze tips bedacht:

  • Houd een beautymiddag. Neem een (haar)masker, geef elkaar of jezelf een manicure, pedicure, nagels lakken, wenkbrauwen epileren, alles erop en eraan. Helemaal leuk om te doen als je daarna ook nog foto’s van elkaar maakt, dan kan je elkaar ook nog lekker opmaken na afloop.
  • Bedenk en maak jullie eigen high tea. Denk eerst na over wat jullie willen maken, doe dan de boodschappen en vervolgens maken jullie samen alles klaar. Met als afsluiter het natuurlijk lekker op te eten.
  • Hetzelfde geldt voor sushi, dit kan je ook heel goed zelf maken. Doe samen de boodschappen en maak samen de lekkerste sushi gewoon in jouw eigen keuken. Pret gegarandeerd.
  • Wist je dat je ook thuis een leuke workshop kunt volgen? Er zijn er online verschillende te vinden die gewoon alle spullen en een handleiding naar je opsturen. Kan je alles lekker in je eigen tempo en in je eigen keuken maken.
  • Of als je beiden creatief genoeg bent om iets te maken zonder workshop, ga dan gezellig een middag knutselen. Maak een haarspeldjesbord voor je dochter, een fondanttaart voor de eerstvolgende verjaardag of misschien wel een siertaart voor in de klas van je kind of voor in je eigen vitrinekast.
  • Bingewatch samen jullie favoriete serie. Stokbroodjes erbij, flesje wijn en een doos tissues voor eventuele tranen die de vrije loop mogen gaan zonder mannen 😉
  • Heb je dezelfde kledingmaat? Kijk dan eens of je de kleding die je niet meer draagt wilt ruilen. Wie weet word jij wel heel blij van de ‘afdankertjes’ van je vriendin, of andersom!
  • Niet perse leuk maar wel heel effectief, poets samen elkaars huis. Vandaag poetsen jullie samen het ene huis en morgen het andere. Zo heb je beiden weer een schoon huis en ondertussen ben je ook weer helemaal bij met de laatste roddels 😉
  • Is het lekker weer? Blaas het badje van de kinderen op, zet een tafeltje klaar, twee fijne stoelen of een hangmat, wat lekkers en natuurlijk de bbq. Want het is met warm weer natuurlijk heerlijk om gewoon fijn in de tuin te chillen en niks te hoeven.
  • Ben je beiden zzp-er? Plan dan eens een dagje in om samen te werken. Het kan zo fijn zijn om eens even lekker samen te sparren en om elkaar advies te kunnen geven. Moet je wel een beetje in dezelfde branche zitten natuurlijk…

Veel plezier samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.