10x leuke vriendinnen uitjes

Vriendinnen uitje

Het is vakantie! Eindelijk kan je eens wat extra tijd met je gezin doorbrengen, wat extra tijd aan jezelf besteden of juist extra leuke dingen doen met je vriendinnen. Maar wat zijn nou echt leuke vriendinnen uitjes?

  1. Zoek een leuke workshop op. Zo kan je bijvoorbeeld in Den Bosch een workshop Bossche Bol maken volgen. Super leuk, je hebt niet alleen een gezellige middag maar na afloop ook nog eens iets lekkers om mee naar huis te nemen.
  2. Ga een dagje naar de sauna. Neem het er uitgebreid van, dus inclusief een gebakje bij ontvangst, een heerlijke massage, lekkere lunch en misschien nog wel een pedicure of gezichtsbehandeling.
  3. De high tea kennen we nu allemaal wel, maar boek eens een high wine, high Gin Tonic of een wijnproeverij. Toch net weer even anders maar minstens zo gezellig!
  4. Ga gezellig een dagje shoppen in een andere stad. Ga lekker met de trein, dan kan je onderweg al kletsen zonder dat er iemand op de weg hoeft te letten. Maak er een uitgebreide dag van, ga juist eens de winkels in waar je normaal gesproken nooit komt, pas eens kleren die je anders nooit zou passen of nog leuker, kies voor elkaar kleren uit. Wie weet wat je er voor leuke en verrassende outfits aan over houdt.
  5. Ladies night! Ga gezellig naar de ladies night in de bioscoop. En natuurlijk ga je van tevoren ook even uitgebreid uit eten en sluit je de avond af met nog een drankje op het terras.
  6. Boek een beauty arrangement. Zoek een beautysalon in de buurt die het hele pakket aanbiedt. Manicure, pedicure, gezichtsbehandeling en natuurlijk met een glaasje prosecco erbij. Genieten!
  7. Ga een dagje naar zee. Gewoon lekker ouderwets een hele middag op het strand liggen zonder de kinderen in de gaten te hoeven houden. Alleen maar zonnen (en smeren natuurlijk), kletsen en eten en drinken. Heerlijk!
  8. Misschien speelt er wel een leuke musical waar jullie beiden graag naartoe willen. Boek eventueel een leuk hotel in de buurt zodat je optimaal kunt genieten van de avond. Musical, hapje, drankje en de volgende dag weer uitgerust (of juist niet 😉 ) weer naar huis.
  9. Wil je liever iets actiefs doen? Zoek dan een leuke escaperoom (al is dat met z’n tweetjes meestal niet te doen), ga naar een indoor skibaan, rolschaatsbaan (jeugdsentiment!), bowlingbaan, klimcentrum of misschien wel de kartbaan.
  10. Of misschien houd je het liever wat rustiger, dan vul je lekker een picknickmand, zoek een rustig plekje in het park en geniet van een heerlijke relaxte picknick middag in het park. Enjoy!

Wil je liever niet de deur uit? Ook daar heb ik 10 leuke tips voor maar dat artikel komt later deze week online 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.