10 dingen die je nog niet van me wist

Ik heb er een hekel aan als mensen aan mijn gezicht zitten, vind het vreselijk om te bellen en hou stiekem van routines. Tijd om eens 10 nieuwe feitjes over zelf te delen…

  1. Ik heb nog geen gaatjes in mijn gebit. Hopelijk blijft dat nog heel lang zo!
  2. Toen ik als tiener op stap ging, werd er regelmatig aan mij gevraagd welke nationaliteit ik had. Veel jongens dachten dat ik deels Marokkaans of Turks was.
  3. Ik heb jarenlang stiekem gerookt. Inmiddels al zo’n 12 jaar niet meer hoor, maar daarvoor dus jaren stiekem (zeg maar overal behalve thuis). Nog steeds als ik in de zomer aan het zwembad lig, “mis” ik dat nog wel eens.
  4. Ik geef niks om slagroom. Chocoladebollen of slagroomtaart? Ik sla over, daar vind ik dus echt niks aan.
  5. Ik ben gek op spinazie, courgette en champignons. Helaas krijg ik buikpijn van champignons, maar zo af en toe eet ik ze toch stiekem en neem ik de buikpijn voor lief.
  6. Ik kan gerust uren, zelfs een hele dag, in de tuin in de zon zitten. Gewoon met mijn ogen dicht, genietend, of met een fijn boek. Heerlijk! Het liefste met wat te drinken en snacken naast me, zodat ik zo min mogelijk op hoef te staan.
  7. Ik heb geen groene vingers. Maar echt helemaal niet. In onze tuin ligt alleen gras en zelfs dat maai ik nog niet zelf (ik weet het, schandalig). Ik zou op zich best graag een mooie tuin willen hoor, zo’n heerlijke Instaproof tuin 😉 maar de gedachte aan al dat werk houdt me al tegen.
  8. Ik ben eigenlijk een echt avondmens. Kan ’s ochtends mijn bed heel slecht uitkomen en wil ’s avonds nooit naar bed. Ook al ben ik dan echt wel moe hoor, ik wil altijd nog iets doen of afmaken (om over feestjes maar helemaal niet te spreken, want daarvan wil ik al helemaal nooit naar huis).
  9. Als kind heb ik een tijdje bij korfbal gezeten. Ik was er overigens niet zo goed in en toen ik bij mijn laatste blessure (enkelbanden gescheurd) het niet eens miste leek het me een goed moment om te stoppen.
  10. En tot slot ben ik ontzettend makkelijk te influenceren. Zie ik op Insta iets drie keer voorbij komen? Dan ben ik ervan overtuigd dat ik het ook moet hebben. Isn’t that ironic? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.