10 jaar samen

5 jaar getrouwd

Vandaag zijn we tien jaar samen. Of nou ja, misschien was het morgen? Ik weet het eerlijk gezegd niet meer precies, maar Maikel ook niet, dat scheelt 😉 Maar tien jaar vond ik een mooi getal, tijd om eens even terug te blikken met oude foto’s…

Al eerder schreef ik over hoe het allemaal begon tussen ons. We waren vrienden en een oud collega heeft ons gekoppeld met behulp van twee schattige badeendjes 🙂 Mocht je nieuwsgierig zijn naar dit leuke verhaal, je kan het hier lezen. Na de badeendjes volgde het verhaal van de kerstboom, dat laatst nog online is gekomen (dat kan je hier nog eens teruglezen). Al vrij snel daarna gingen we samen een weekend naar Parijs en in mei woonden we samen. Het kan snel gaan!

Toen ik Maikel leerde kennen was hij bezig met het bouwen van de Brandevoortse Hoeve. Toen hij daar in maart/april ging wonen was ik natuurlijk dag en nacht zo’n beetje bij hem te vinden. In april had ik (mei)vakantie van mijn werk en ik vertrok met een koffer vol kleren naar Maikel. Daarna ben ik gewoon nooit meer weggegaan haha.

winterberg

Na een aantal hele fijne en gezellige jaren gaf ik voorzichtig aan wel heel erg graag te willen trouwen. Ouderwets als ik ben vond ik dan wel dat Maikel mij moest vragen en het liefste zo origineel mogelijk. Maar dat aanzoek bleef maar uit en dus besloten we samen in september 2012 om met de pil te stoppen. Ik was aan de Diana pil, een hele zware anticonceptiepil, dus ik wilde graag even ontpillen voordat ik zwanger zou raken. Maar geheel onverwachts verraste Maikel me met mijn verjaardag toch nog met een aanzoek, vier maanden later stapten we in het spreekwoordelijke huwelijksbootje en negen maanden later werd Aukje geboren.

Inmiddels zijn we dus tien jaar samen. We zijn samen naar Nieuw Zeeland geweest, hebben twee geweldige dochters, Maikel is prins carnaval geweest, Maikel heeft een poging gedaan om mij te leren skieën, we hebben met dolfijnen gezwommen, hebben samen ontzettend veel gelachen en gaan samen nog ongetwijfeld veel leuke, fijne en mooie herinneringen maken. Op naar de volgende tien jaar!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.