In december doe ik niet aan allergieën

“Maar mag je dit wel hebben?” Mijn antwoord was nee, maar in december doe ik niet aan allergieën. En daar heb ik een hele goede reden voor, vind ik zelf dan…

Het ging zo goed, een tijdje geleden. Ik lette enorm op mijn voeding, had minder last van een opgeblazen buik, minder last van jeuk, viel zelfs vijf kilo af en voelde me goed. En toen werd het november, kwamen de pepernoten in de winkels, de caramel zeezout letters en nog meer dingen die ik ontzettend lekker vind. Ik nam mezelf voor om er gewoon lekker aan toe te geven. En dat merk ik nu!

Los van het feit dat ik weer ben aangekomen (logisch) spelen mijn allergieën weer lekker op. Mijn buik staat weer op standje 20 weken zwanger, mijn benen jeuken enorm en mijn hoofd ziet eruit alsof ik enorme roos heb. In werkelijkheid zijn dat dus de allergieën die zich uiten, maar hé, kleinigheidje toch? 😉 Ik bedoel, ik heb er last van hoor, begrijp me niet verkeerd, maar ik vind het gewoon allemaal zo ontzettend lekker!

Dus om mezelf niet al teveel te kwellen heb ik besloten om in december niet aan allergieën te doen. Ik geniet van alle kerstdiners zonder ergens op te letten, ik eet lekker chips, chocolade, oliebollen en kerstkransjes tot ik erbij neer val. Nou ja, bijna dan 😉 Ik ga enorm genieten en neem alle kwaaltjes voor lief. En ja, ik weet dat er overal wel alternatieven voor te kopen/maken zijn. Maar dat is allemaal ontzettend duur of kost teveel tijd, en dat heb ik er gewoon niet voor over. In januari begin ik gewoon weer met mijn allergie-dieet en dan gaat het vast binnen no-time weer hartstikke goed met me.

Mocht je me dus binnenkort zien lopen en je vraagt jezelf af wat er toch met me aan de hand is 😉 Dan weet je dat ik enorm geniet van de heerlijke decembermaand en dat ik geen enge huidziekte heb of per ongeluk toch zwanger ben…

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.