Our diary #13

Een dagje later dan normaal, maar ons weekoverzicht staat weer klaar hoor. Met deze week heel erg veel zussenliefde en een dappere slaappoging van Emmi.
Maandagochtend werden we wakker met Nijntje.Volgens mij vond Emmi er alleen weinig aan hihi.Maikel deed wat later op de dag nog een poging om Emmi tevreden te houden maar helaas, ook dit vond ze niks.
Daarna gingen we naar het ziekenhuis voor de echo van Emmi haar heupjes. En om te vieren dat de uitslag goed was,gingen we even wat lekkers eten en drinken op het terras. Dat was overigens niet echt een succes, maar goed. Terrassen doen we over een jaar wel weer…Dinsdag wilde Aukje even met Emmi knuffelen. Maar daar was ze alweer snel klaar mee haha. Emmi had overigens nog wel lol hihi. Woensdag gingen we even en boodschapje doen bij Kruidvat en vervolgens is Emmi de rest van de dag van slag geweest. Zo sneu. Volgens mij was ze ’s avonds zelf zo moe van de hele dag, dat ze zowaar even op ons bed in slaap viel.  Het duurde vijftien hele minuten jaja. En toen werd ze weer wakker. We kochten bij de Kruidvat overigens deze leuke raamstiften. Donderdag ging Aukje weer naar opa en oma en daar werd weer een mooie slinger geknutseld. Altijd over randjes lopen. Ah wat een moppie hè!Vrijdagochtend werd er weer geknuffeld!En terwijl Aukje op het kinderdagverblijf was, besloot Emmi dat ze mij als bedje ging gebruiken.Lekker ding! Zeer productieve dag dit… Not… De accu van de auto was leeg en later op de dag ontdekte ik een plekje achter Emmi haar oor. Even nar de huisarts maar gelukkig was er niks aan de hand. Met wat Sudocrème zou het zo over moeten zijn. Zaterdag begon wederom met knuffels.Ik maakte nog even wat foto’s van de nieuwe kleertjes die ik voor Emmi kocht. Maat 68 alweer! Daarna stonden er twee feestjes op de planning. Zondagochtend zette ik Emmi even in haar TrippTrapp voor de tv en al snel kroop Aukje ernaast. Kon ik even een wasje aanzetten.’s Middags kwamen Aukjes grote neven en nicht gezellig en speelden ze samen lekker buiten en met de Wii.En na zo’n dagje ben je natuurlijk kapot haha. Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.