Ik en mijn eigenaardigheden…

Soms heb ik wat vreemde trekjes, maar ja, wie niet? 😉 Vandaag ga ik met de spreekwoordelijke billen bloot en gooi ik mijn eigenaardigheden op tafel. Dit wist je vast nog niet van mij…

  • Ik verschoon Aukjes bed altijd als ze naar het kinderdagverblijf is geweest. Dan gaat ze lekker fris gewassen met een schone pyjama in een schoon bed. Op het kinderdagverblijf ligt ze gewoon in haar eigen pyjama in een schoon bedje, maar toch. Dan heeft ze de hele dag met zoveel andere kindjes gespeeld en dan vind ik het gewoon fijn om die avond alles lekker schoon te hebben. 
  • Ik moet de deur altijd zelf afsluiten. Als Maikel het een keer doet, dan vraag ik hem altijd nog even (een keer of drie) na of hij hem wel echt goed heeft afgesloten. 
  • Ik heb een hekel aan bellen en stel dat altijd zo lang mogelijk uit. Wat natuurlijk nergens op slaat, want of ik nou vandaag of morgen bel, uiteindelijk moet het toch (of ik laat Maikel bellen hihi).
  • Als ik de was ophang, dan hang ik Maikel zijn kleding altijd aan de ene kant, en de mijne aan de andere kant. En dan het liefste ook nog soort bij soort. Ik kan dan ook echt een beetje balen als er dan nog per ongeluk een shirt van mij aan “zijn kant” komt te hangen, omdat het anders niet past. 
  • Ik slaap super slecht als Maikel (nog) niet thuis is. Gelukkig komt dat niet vaak voor, dan zou de concealer niet aan te slepen zijn…
  • Als ik boodschappen ga doen dan parkeer ik de auto altijd op dezelfde plek. Héél irritant als daar dan een andere auto staat!
  • Ik knijp graag mee-eters uit. Zo jammer dat ik bij Maikel nooit op jacht mag naar die dingen…

Nu jij! Heb jij ook eigenaardigheden? 

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.