Als ik een weekend wegga versus wanneer mijn man een weekend weggaat…

“Dan zorg ik nog even dat er wat te eten voor jou in huis is en…” Ik hoor het mezelf zeggen terwijl ik ondertussen de to do lijst in mijn hoofd langer zie worden. Precies op dat moment borrelt de inspiratie voor een nieuwe blogpost in me op…

Als mijn man een weekend weggaat…

Dan gooit hij 2 boxers in een tas, 2 paar schone sokken en een tandenborstel. Hij trekt zijn jas aan, geeft mij en onze meiden een kus en is weg.

Als ik een weekend wegga…

Dan moet ik eerst oppas zoeken voor de meisjes, want Maikel werkt in de weekenden. Wanneer het weekend dichterbij komt moet ik nadenken over het wasschema voor mijn krullen. Zorg ik dat het de dag van tevoren gewassen is zodat ik geen haarspullen mee hoef te sjouwen? Of wil ik zeker zijn dan ik perfecte krullen heb en neem ik juist wel alles mee? Dilemma’s hoor mensen 😉 Dan moeten de spullen voor de meiden in worden gepakt. Niets is zo onvoorspelbaar als het weer in Nederland, dus ik moet zorgen dat er voor elk weertype iets in de tas zit. Dan de boodschappen voor het thuisfront. Omdat Maikel het hele weekend werkt zorg ik er graag voor dat er wat te eten voor hem in huis is, maar natuurlijk ook iets lekkers voor ’s avonds.

En ik weet niet van wie ik de gekke tic heb dat ik het huis toch een beetje netjes achter wil laten als ik wegga, maar de dag van tevoren wordt er dus opgeruimd en gepoetst. Geen grote voorjaarsschoonmaak, zo erg is het nou ook weer niet, maar wel een vluggertje zodat het gewoon netjes is. Dan moet en content worden klaargezet voor Insta (wie plant er dan ook een winweek terwijl ze een weekend weg gaat?) en moet vooruit worden geblogd (of niet en dan komen er gewoon geen nieuwe blogs online) Oh en laten we vooral niet vergeten dat ik ook nog mijn eigen tas in moet pakken. En ook dat is dan weer iets ingewikkelder dan 2 onderbroeken en een tandenborstel haha.

Kortom

Een hele organisatie, zo’n weekend weg. Maar wat ben ik eraan toe en wat kijk ik ernaar uit! Daar heb ik die hele organisatie dubbel en dwars voor over 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.