Aukjes diary #16: kermis en buiten spelen

diaryIk heb weer een diary voor je klaar staan! We deden weinig bijzonders deze week en toch was het een heel fijn weekje. Kijk je mee naar wat we allemaal deden?

diaryZondag was het heerlijk weer. Aukje was maar al te blij dat ze weer lekker buiten kon spelen. Al was ze volgens mij minder blij met deze foto haha.20160410_183027 [800x600]Tussendoor was er ook tijd om even wat te snoepen. Olijfjes en worstjes zijn favoriet bij Aukje.peuterbedVoordat Maikel en ik zelf naar bed gaan, kijken we altijd nog even bij Aukje. Vaak treffen we haar in een gekke houding aan en dan leggen we haar meteen weer even goed neer. Lekker warm onder de dekens dus 🙂zandbakMaandag was het ook erg lekker weer, alleen waaide het wel erg hard. Maar daardoor lieten wij ons niet tegenhouden hoor. We speelden lekker de hele ochtend in de tuin.sorterenBlokjes sorteren op kleur 🙂 We zijn aan het oefenen met het benoemen van de kleuren. Ze kent de namen van de kleuren wel, maar kan ze nog niet aan de goede kleuren koppelen.kermis’s Middags gingen we even naar de kermis. Onze held durft nog steeds nergens in, maar eendjes vangen vond ze wel weer erg leuk!oliebolEn ook de oliebol ging er goed in!fudgeOp Twitter ging het over het verschil tussen Lonka en Johnny Doodle fudge. Uiteraard moest ik dat even proberen… 😉 Heel vervelend klusje maar Johnny werd uiteindelijk lekkerder bevonden…spelletjeWe deden samen nog even een spelletje. Alleen speelde Aukje vals hihi.poppenWoensdag werd er druk met de poppen gespeeld. Iedereen moest naar bed. Zo grappig hoe ze nu steeds meer fantaseert tijdens haar spel. Tussendoor nam ik de benedenverdieping onder handen. Niet zo interessant dus daar heb ik ook maar geen foto’s van gemaakt 😉strijkkralenBij de Kruidvat zag Aukje deze strijkkralen en ondanks dat er als leeftijdsindicatie 5 jaar op de verpakking stond, nam ik ze toch mee. Aukje vindt ze leuk!schoolreisjeDonderdag ging ik op schoolreisje met de kids. We gingen naar Hullie in Uden en we hadden prachtig weer! Topdagje! ’s Avonds had ik nog een date met een vriendinnetje maar daar heb ik geen foto’s van.bedEn terwijl ik op schoolreisje was, speelde Aukje weer lekker bij mijn ouders. Ze kreeg daar ook een nieuw bed en was er helemaal blij mee!speeltuinLekker spelen in de speeltuin! Met haar te kleine zomerjas van vorig jaar, maar ja, we hebben nog steeds geen nieuwe…IMG-20160414-WA0007 [800x600]En omdat ik vrijdag helemaal geen foto’s heb gemaakt, nog maar een fotootje van Aukje in de speeltuin 😉 Ik ging vrijdag gewoon werken, liet daarna mijn nagels bijwerken en was ’s middags zo gaar dat ik nog maar weinig zinnigs heb gedaan.20160416_101041 [800x600]En zaterdag deden we samen even een kleine boodschap. Aukje heeft hier een nieuwe jas aan die ik voor € 15,- bij Hema kocht. Ik vind hem niet heel erg mooi, maar goed genoeg voor nu. Een fijne tussendoorjas, nu haar winterjas toch wel een beetje te warm is. Kan ik nog even rustig verder zoeken naar een mooie zomerjas.

Vandaag heb ik een gezellige mamameeting met een aantal andere mamabloggers op de planning staan. Super leuk maar toch ook wel een beetje spannend! Verder staan er deze week nog een kappersbezoekje en een date night met Maikel op de planning en voor de rest zien we het wel weer.

Fijne (zon)dag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.