Aukjes diary #7: ziek en babyshower!

Vandaag staan er lekker veel foto’s klaar! We hadden een gezellig weekje met een uitstapje naar het theater, beschuit met muisjes en een babyshower! Helaas was Aukje ook een dagje ziek, maar gelukkig was het weer snel over!

Zondag is een dag om te relaxen! Dat deed Aukje dan ook hihi.Nog even samen verstoppertje spelen. Zo schattig met haar handjes voor haar ogen 🙂En onderweg naar het theater pakte ze mooi even haar rustmomentje. Fijn!Zo kon ze lekker uitgeslapen genieten van Woezel en Pip! Het was leuk!Toen we weer thuis waren werd er nog even lekker gekleurd bij tante Ellen op schoot.En in de avond werkte ik even mijn zegeltjes bij 🙂Maandag reden we even door de wasstraat. Is de auto toch een week schoon geweest… Zucht…Doktertje spelen samen met baby.En dinsdag begonnen we lekker creatief!Verven, knippen, plakken. Aukje is ook wat dat betreft een echt meisje, dol op knutselen!We besloten om lekker te lunchen met beschuit met muisjes, gewoon omdat het kan!Toen ik nog wat aan het opruimen was in onze rommelkamer ons washok, vermaakte Aukje zich prima met glitters en vouwblaadjes. Fijn want zo kon ik even lekker doorwerken. Woensdag had ik studiedag op mijn werk en was Aukje bij opa en oma. Van deze dag dus helaas geen foto’s.In de nacht van woensdag op donderdag werd Aukje ineens ziek. Ze moest twee keer spugen ’s nachts en toen ze ’s ochtends uit (ons) bed moest lag ze er natuurlijk nog zo bij. Toen ze wakker was oogde ze wel weer oké, dus ik nam haar toch mee naar opa en oma.  Daar bleek ze helaas toch nog niet helemaal fit te zijn, dus oma maakte een lekker bedje op de bank.Ondertussen ging ik werken, wetende dat Aukje in goede handen was, en maakten de kinderen deze gave maskers. Een leerling zei “Juf ik ben gewoon trots op mijn eigen werkje!” Zo leuk!Ondertussen kreeg ik foto’s dat het met Aukje alweer beter ging, fijn!Ze kreeg weer praatjes en kon weer dingen doen…En zelfs weer lachen haha. Gelukkig maar! Desondanks had ze geen eetlust de hele dag en was ze wel aan de diarree, dus mijn moeder bood aan om vrijdag ook op te passen zodat ze niet naar het kinderdagverblijf zou hoeven gaan. Fijn!
Dus vrijdag ging ze gewoon verder waar ze donderdag was gebleven haha.Even een dutje op de bank tussendoor 🙂Voor school had ik een babyfoto van mezelf nodig, dus mijn moeder stuurde er een aantal door. Ah, schattig hè!
diy babyshowerZaterdag had ik een babyshower 🙂 Ik maakte dit bord en hing mijn eigen kaartje er alvast aan. De rest van de dames mocht tijdens de babyshower zelf het kaartje nog schrijven, die kwamen er later op het bord bij.babyshowerMissie geslaagd! Mama in spé Hetty was enorm verrast en vond het super gezellig! En dat was het ook! ’s Avonds ging ik lekker uit eten, maar daar heb ik nu nog geen foto’s van dus die hou je nog tegoed!

Vandaag staat er lekker niks op de planning en voor de rest van de week staat er een bezoekje aan de verloskundige gepland, een bezoekje aan een draagconsulente, krijgen mijn nagels weer een opknapbeurt, heb ik een geheime date met vriendinnetje Linda en worden er verder vast weer wat dingen van mijn to do lijstje afgestreept 🙂 Genoeg te doen dus weer!

Fijne week!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.