Aukjeswereld 6 jaar!

“Misschien is bloggen ook wel wat voor mij”. Op een random avond ging ik met mijn laptop aan tafel zitten en er rolden zo vier blogs uit mijn vingers. Van het een kwam het ander, en inmiddels zijn we 6 jaar verder. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een winweek!

Zes jaar geleden kwam mijn eerste blog online, hier op Aukjeswereld. Voordat ik hiermee begon had ik wel al een aantal gastblogs mogen schrijven voor een online mamaplatform, maar al snel wist ik dat ik meer wilde en dus begon ik mijn eigen site. Van echte mamablog met dagelijks een of zelfs meerdere artikelen online, naar lifestyleblog met enkele artikelen per week en van een paar unieke bezoekers per maand naar 80.000 unieke bezoekers per maand. Je kunt wel zeggen dat er het een en ander veranderd is hier de afgelopen jaren 😉

En omdat het 6 jarig bestaan van mijn blog natuurlijk een feestje waard is, geef ik al de hele week allerlei leuke dingen weg via mijn Instagram account. Vandaag zet ik even alle prijzen op een rijtje.

Ik mag een bonnet en scrunchie naar keuze weggeven van @scrunch.upyourlife

Maar liefst twee keer het geweldige e-book voor badassmoms van Kimberly van @academy.bm. “Start met het krijgen van meer zelfvertrouwen, vergroot jouw zelfzorg en jouw geluk”.

Een heerlijk pakket van een van mijn favoriete Curly Girl merken, @prettycurlygirl_products. Het pakket bestaat uit stap 1-2-3, de Peppermint Fresh Co-Wash, Bye Bye Tangles & Knots Conditioner, Extra Loving Leave-in en Magical Flaxseed Gel.

€ 15,- shoptegoed bij @sjiekenschattig, een webshop met de mooiste, leukste en meest schattige haarstrikjes

Drie satijnen kussenslopen naar keuze van @satinbeautycollection

Deze mooie leren tas van @micmacbags. De gekleurde band is te verwisselen voor een zwarte leren band. 

Deze leuke broodtrommelkaartjes van @madebybir.

Twee letterarmbandjes naar keuze van @armbandjesvan.jill , een webshop met super leuke handgemaakte armbandjes.

En tot slot deze gave sportset van @bara

Dus, mocht je nog met een winactie mee willen doen, de acties lopen nog een paar dagen en je vindt ze allemaal hier. Welke prijs zou jij wel willen winnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.