Mijn ervaring met Bio Energie Therapie *

bioresonantie therapie

Het gaat echt ontzettend goed met mijn buik de laatste tijd, en toch is er altijd ruimte voor verbetering. En dus ging ik laatst naar Amersfoort, voor Bio Energie Therapie…

Mijn buikklachten

Even een kort stukje voorgeschiedenis, voor de lezers die mij niet kennen. Al jarenlang struggle ik met mijn buik. Het ene moment ging het goed, het volgende moment zwol mijn buik op en zag ik eruit alsof ik 20 weken zwanger was. Geloof mij, die vraag heb ik in het begin dan ook vaak gekregen. Op een gegeven moment was ik het beu en ging ik op onderzoek uit. Ik probeerde allerlei soorten voeding te elimineren, in de hoop te kunnen ontdekken wat de oorzaak was, maar tevergeefs. Door een bezoek aan een bioresonantie therapeut kwam ik weer een stapje verder. Een tijdje ging het goed, tot ongeveer een jaar geleden en de klachten weer begonnen op te spelen.

Bio energie therapie

Alternatieve zorg

Nou weet ik dat we in Nederland prima zorg hebben, maar bij dit soort “vage klachten” is mijn ervaring dat je toch altijd van het kastje naar de muur wordt gestuurd en je maar zelden echt goed wordt geholpen. Ik zoek de hulp dan ook liever richting de alternatieve zorg, en dan niet het ‘zweverige’ en vage alternatieve, maar echt de zorg die bewezen effectief is. Zo kwam ik jaren geleden al terecht bij bioresonantie therapie en dit keer stuitte ik op Bio Energie Therapie. Ik begon met lezen en werd enthousiast, dit wilde ik proberen!

Wat is Bio Energie Therapie?

Maar wat is Bio Energie Therapie nou eigenlijk? Onder Bio Energie Therapie vallen verschillende therapieën, zoals:

●    Biofotonen-therapie
●    Bioresonantie-therapie
●    Biospin-inversie-therapie
●    Biomagneetveld-therapie

Deze behandelmethoden vallen allemaal onder de biofysische geneeskunde, de modernste tak binnen de alternatieve, holistische geneeskunde. Het grote voordeel van Bio Energie Therapie is dat deze therapie het zelfgenezend vermogen stimuleert, zodat alle organen weer beter gaan functioneren. Hierdoor is het behandelresultaat duurzaam en blijven de behandelingen na een opbouwende fase, tot wel vier weken lang hun werking houden.

Waar je bij de huisarts vaak een middeltje tegen je klachten krijgt, wordt hier het probleem zelf aangepakt. En zeg nou zelf, dat klinkt veel beter toch? En dus plande ik een behandeling in.

bioresonantie therapie

Gratis behandeling

Uit ervaring weet ik dat alternatieve zorg meestal niet heel goedkoop is, maar als het werkt dan is het het geld dubbel en dwars waard. Maar het fijne aan Bio Energie Therapie is dus dat je de eerste behandeling helemaal gratis krijgt. Geen addertjes onder het gras, beloofd. Echt helemaal gratis. Nou krijg je met één behandeling natuurlijk niet al jouw klachten weg, maar die eerste gratis behandeling is ontzettend fijn om het eens te ervaren, al je vragen te stellen en wie weet merk je wel degelijk al verbetering na één keer! En daarnaast, baat het niet dan schaadt het niet, toch?

bio energie therapie

Mijn bezoek

In december was het dan zover, mijn eerste behandeling. Helaas zitten er geen vestigingen hier in de buurt dus ik moest er een stukje voor rijden. Maar dat had ik er absoluut voor over. Ik was aan de vroege kant maar dat was geen probleem. Ik werd vriendelijk ontvangen en mocht zelf wat koffie of thee pakken. De medewerkster vroeg me of ik een bloedtest wilde doen, deze kost € 15,- en hiervan krijg je na een kleine week de uitslag via de mail. Dat wilde ik wel en dus kreeg ik een pakketje waarmee ik zelf een druppeltje bloed tussen twee glazen plaatjes kon druppelen. Daarna gingen we de behandelkamer in.

biofotonen therapie

De behandeling

De behandeling is volledig pijnloos. Sterker nog, je voelt helemaal niks. Er wordt vier keer tien minuten een soort rode lamp op je gericht, dit is de biofotonen therapie: Fotonen worden pijnloos lichaam het lichaam ingestraald met infrarode lasers. Het tekort aanvullen verbetert onder andere de stofwisseling en onderlinge communicatie van alle lichaamscellen.
Je zou fotonen kunnen omschrijven als vitamine F (vitamine Foton). Eigenlijk de belangrijkste vitamine die er bestaat. Helaas zijn (bio)fotonen geen fysieke stofjes die in tabletten passen. Wel zijn ze het lichaam in te stralen met de infrarode lasers.

Hierna mocht ik in een heerlijke stoel plaatsnemen en was het tijd voor de spin-inversie therapie. Overal om ons heen zijn elektromagnetische velden: van wifi tot gsm en van stroomkabels tot elektrische kookplaten. Die kunnen het gedrag van de elektronen in uw cellen blijvend veranderen, waardoor ze in een tegengestelde richting om hun as gaan draaien. Een spin-inversie (stralingsbelasting) hebben is nadelig, omdat zowel reguliere als alternatieve behandelingen daardoor minder goed werken. Daarom zit de spin-inversie therapie er hier standaard bij, zodat alle therapieën meer effect hebben.

bio spin inversie therapie

De uitslag van mijn bloedtest

Na ongeveer een week kwam de uitslag van mijn bloedtest binnen via de mail. Samengevat, ik heb (veel) te weinig biofotonen in mijn lichaam, en teveel stralingsbelasting (niet verrassend). Ik schrok wel van het energieniveau van diverse organen, maar het verklaarde ook meteen een heleboel. Ik scoor laag op precies mijn probleemgebieden, mijn buik en mijn huid… Aan het einde van alle resultaten kreeg ik een uitgebreid, persoonlijk behandeladvies.

Bio energie therapie

En nu?

Nu kan ik dus vooruit met het behandelplan voor de komende vijf behandelingen, dat speciaal voor mij is opgesteld. In dit behandelplan wordt drie keer de aandacht gevestigd op lever, gal, maag en darm en twee keer op eczeem en ontgifting. En ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar het resultaat na die vijf behandelingen. Zowel op papier (je krijgt een nieuwe bloedtest dan) maar ook in real life. Wat ga ik ervan merken?

Bio Energie Therapie kan helpen bij

 • Vermoeidheid en vage klachten
 • Depressie, angst/stemmingsstoornissen
 • Infectieziekten zoals Lyme & candida
 • Artritis, artrose, chronische pijnklachten
 • Verhoging van energie en kracht
 • Maag- en darmproblemen, jicht
 • Burn-out, hooikoorts, diabetes 1 en 2
 • Longklachten, astma, bronchitis, COPD
 • Hart-, vaat-, lever-, nier-, longproblemen
 • Eczeem, slaapproblemen, migraine
 • ​​​​​​​Voedselintoleranties en allergieën
 • Migraine, vruchtbaarheidsproblemen
 • ​​​​​​​Schildklier ziekten, hormoonstelselproblemen
 • Fibromyalgie, PMS, me, CVS en veel meer

​​​Aanvullende info

Meer informatie over de Bio Energie Therapie vind je via de site www. bioenergietherapie.nl. Ze hebben vestigingen in Emmen, Zwolle, Amersfoort en sinds kort ook in Breda. Ben jij nieuwsgierig geworden? Boek dan hier jouw GRATIS behandeling in een vestiging naar keuze.

bio energie therapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.