De cadeaus die Aukje zondag kreeg…

cadeautjesWat is Aukje afgelopen zondag toch ontzettend verwend! Ze had echt een top dag en vandaag laat ik de cadeaus aan je zien. Wie weet haal je er nog wel inspiratie uit voor de decembermaand…

speelkeukentjeVan ons kreeg ze dit mooie speelkeukentje. Op haar verjaardag zelf keek ze er niet echt naar om, maar inmiddels heeft ze er al een aantal keer heerlijk op gekookt 😉cadeausDuplo is altijd goed! Een fijne drinkbeker die niet lekt (met “mous”!) en een gepersonaliseerd kussentje. cadeausEen loophondje waar ze helemaal fan van is, een mooi voorleesboek, advent kalender, pietenpakje en een Sinterklaas en Zwarte Piet op een bootje. cadeausTwee puzzels (puzzelen is ook favoriet!) en een leuk spel. De prinsessenpuzzel heb ik deze week al ongeveer 20 keer met Aukje samen mogen maken. cadeausEen paar leuke en leerzme cadeaus. Vormen en kleuren leren kennen, puzzels om moeders en hun jongeren (dieren) bij elkaar te zoeken en de pratende pen (een soort mini loco). De vormen kan ze al moeiteloos in de goede vakjes leggen, nu gaan we “oefenen” met de kleuren.cadeausLeuke accessoires voor in haar keukentje. En het leuke aan het theeservies is dat ze het zelf nog mag beschilderen! cadeausEn heel veel leuke knutselspullen. Klei, waar ze ook dol op is, kleurpotloden in een gepersonaliseerde etui, playmais, een kleurboekje en stempels. cadeausEen loopfiets met fietsmandje, zodat ze de boodschappen mee kan nemen 😉 en een poppenbuggy.kinderringEn als laatste nog een schattig ringetje met een vlindertje erop.

Wat een verwennerij hè! En dan komt 5 december er ook nog aan… Gisteren heb ik maar meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om al haar oude speelgoed naar zolder te brengen. Nu is er weer voldoende plaats voor het nieuwe speelgoed (en voor de cadeaus die nog gaan komen 😉 ).

Wat kreeg jouw kind voor zijn/haar tweede verjaardag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.