Aukjes verjaardag (fotoverslag)

verjaardag“Dootje” riep ze en nog voordat iemand haar een handje kon geven had ze het cadeautje al vast. Ons feestvarkentje was jarig zondag, ze werd twee en had een heerlijke dag! Vol met “dootjes”, snoepjes, familie en vriendjes en vriendinnetjes. Aukjes tweede verjaardag was top en vandaag deel ik de foto’s met jullie.

verjaardagOp het kinderdagverblijf vierde Aukje vrijdag al haar verjaardag. Wij mochten daarbij zijn dus dat was erg leuk! Er werd volop gezongen door alle kindjes en ze hadden muziekinstrumentjes om herrie, uhm, muziek mee te maken 😉verjaardagZe mocht twee kaarsjes uitblazen (en mama mocht helpen).verjaardagEn daarna mocht ze haar leuke Bumba traktatie uitdelen. verjaardagZondag was ze dan echt jarig! We begonnen met een klein cadeautje bij ons in bed. Daarna gingen we naar beneden en kreeg ze van ons nog een speelkeukentje (ik zal morgen alle cadeaus, inclusief het keukentje, laten zien in een apart artikel).verjaardagIk had twee vlechtjes gemaakt voor ons feestmupske.verjaardagVoordat de eerste visite kwam, alvast even spelen met de gekregen klei van het kinderdagverblijf. Klei is leuk!verjaardagLekker met oma kleuren!verjaardagEn plezier maken met opa!verjaardagMeteen spelen met haar nieuwe cadeau! Daarna was het tijd voor een middagdutje.verjaardag’s middags kwam de rest van de visite. Ik had een fototaart en foto tompouces besteld en voor de rest de tafel aangevuld met allerlei lekkere dingen. verjaardagIk mocht ook nog even met het feestvarken op de foto 🙂verjaardagDit waren toch wel haar favoriete momenten van de dag, het uitpakken van de cadeaus!verjaardagLekker chippies snoepen!

En om 19.30 uur was Aukje helemaal uitgeteld. Super moe van een heerlijke en gezellige verjaardag. We vierden haar verjaardag bij ons in de speelschuur, zodat alle kinderen lekker konden spelen. Iedereen super bedankt! Gisteren waren we vrij en hebben we lekker de hele dag gespeeld met alle nieuwe cadeaus. Morgen zal ik laten zien wat ze allemaal heeft gekregen.

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe “groots” jij de verjaardag van jouw kind(eren) altijd viert. Laat het me weten bij de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.