Hot Mama Challenge – Kapsel

kapselAl twee weken loop je er natuurlijk hartstikke hot bij, met mooie kleding die je ’s ochtends met net even wat meer zorg hebt uitgezocht en na een heerlijk me-time moment vorige week ben je nu helemaal klaar voor Hot Mama Challenge opdracht 3… En deze staat helemaal in het teken van je kapsel!

De opdracht

Dit keer hebben we weer gekozen voor een opdracht die te maken heeft met je uiterlijk, namelijk je kapsel. Deze week ga je extra aandacht aan je haar besteden. Plan een kappersbezoekje, of föhn het even extra in model. Stijl ze een keer of zet er juist de krul in, alles mag, als er maar extra aandacht aan is besteed. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de #vansnotnaarhot

Mijn kapsel

Tja, en toen, toen moest ik… Ik ben (voor mijn doen) nog niet zo heel lang geleden nar de kapper geweest en zij heeft het echt zo ontzettend goed geknipt dat ik eigenlijk al heel erg blij ben met mijn kapsel op dit moment. Een kappersbezoekje was dus niet bepaald nodig. Föhnen moet je niet willen met mijn haar (hallo puizebol!) dus al snel kwam ik op het idee om mijn haar te stijlen. Gelukkig kwam deze week lief vriendinnetje Suzan langs zodat de lamme armen mij gespaard bleven en ik me dus alsnog bij de kapper waande.

De reacties

Wisselend. Heel wisselend… Maikel keek me met een pruillip aan en vroeg vervolgens waar mijn krullen waren. Mijn moeder vond het heel erg mooi, een kind uit de klas vroeg me wat ik met mijn krullen had gedaan want ze vond dit niet zo mooi en een aantal moeders vonden het juist wel weer erg mooi. Ik vind het zelf wel mooi, maar teveel werk om veel vaker te doen. Benieuwd naar het resultaat…?kapselEn nu jullie!

Nu is natuurlijk de vraag, doen jullie ook weer mee? Besteed deze week extra aandacht aan je kapsel. Maak hier een selfie van en deel deze op Facebook, Twitter en/of Instagram met de ‪#‎vansnotnaarhot‬.Ik kijk ernaar uit!

Benieuwd naar de vorige opdracht? Of naar de resultaten van de andere mama’s? Klik dan hier voor BregblogtSomama, Lifesabout, Mamaliefde, Supermammies, Meisje-eigenwijsje, Everyday-life en Themommydiaries

En wat vind jij? Stijl haar of een krullenbol?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.