Fotodagboek #18: Ikea en Aukje is jarig!

ikeaVandaag staat er weer een fotodagboek klaar. En ik heb eindelijk ontdekt hoe ik mijn foto’s groter kan krijgen (en het was zo makkelijk haha) dus hopelijk vinden jullie het ook fijner zo. We hadden een ontzettend drukke week, we gingen onder andere naar Ikea, naar de stad en vierden Aukjes verjaardag op het kinderdagverblijf (vandaag is ze echt jarig *jeej*) en helaas eindigt deze diary met de vreselijke aanslagen in Parijs.

lezenZondag begon rustig. Lekker boekjes lezen op de bank. In de middag hebben we nog wat gespeeld en geknuffeld, eigenlijk was zondag best een relaxed en fijn dagje.bumba traktatieOok knutselde ik deze leuke Bumba traktatie voor op het kinderdagverblijf (en heb je al gezien dat je een printable naar keuze kan winnen op de site waar deze Bumba’s ook vandaan komen?)wachtkamerMaandag moesten we al vroeg naar het ziekenhuis, voor een controle van Aukjes heupjes (ze heeft als baby een spreidbroekje gehad) Hier zal ik komende week nog een stukje over schrijven. ikea’s middags gingen we naar Ikea om een groter bed voor Aukje te kopen, nou ja, dat was de bedoeling maar het is helaas niet gelukt. De zoektocht gaat verder…ikeaAukje vond het wel leuk bij Ikea trouwens! ikea“Waar is Aukje nou?”ikeaBoos dat ze de trap niet op mocht 🙂actionDinsdag gingen we even naar de ActionactionEn moest ik me inhouden om deze niet te kopen…televisieEven lekker televisie kijken.intratuinEn door naar Intratuin om samen met oma mooie plantjes uit te kiezen. intratuinLekker wat drinken en snoepen tussendoor.plantjeAukje mocht zelf een plantje uitzoeken. Ze koos deze en liet hem de rest van de dag niet meer los haha. xenosWoensdag gingen we even naar de stad. Zo leuk al die kerstversiering overal!LegoEn terwijl ik tussen de rekken snuffelde, speelde Aukje lekker met de duplo. spelenDonderdag mocht Aukje weer lekker naar opa en oma, en ging ik een dagje werken. fietsenLekker fietsen op haar loopfiets.speeltuinKiekeboe!verjaardagVrijdag vierden we Aukjes verjaardag op het kinderdagverblijf. Wat een gezellig feestje!fotodagboekAls cadeautje kreeg ze klei, en daar kan je onder andere dit mee doen… 🙂fotodagboekNa het eten nog even lekker yoghurt eten!

Eigenlijk was dit fotodagboek nog niet klaar, de zaterdag mist nog. Maar na het vreselijke nieuws van vrijdagavond, de aanslagen in Parijs, ben ik nu (zaterdagavond) eigenlijk helemaal niet in de stemming om nog gezellige foto’s te delen. Ik heb geen woorden voor de verschrikkelijke nachtmerrie die daar heeft plaatsgevonden. Ik kan er werkelijk met mijn hoofd niet bij hoe het kan dat mensen zoiets doen. Vreselijk. Mijn gedachten gaan uit naar alle slachtoffers en nabestaanden van deze nachtmerrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.