I love Action tag

ActionHet is alweer even geleden dat ik door Nicole getagd werd voor de I love Action tag. Een leuke tag met vragen die in een melige bui op de app door Marij zijn bedacht. Omdat ik ook dol ben op de Action heb ik de vragen ingevuld, kijk je mee?

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?

Uhm, eerlijk? Haha soms wel 2 x per week, erg hè! Maar aan de andere kant soms ook zomaar drie weken niet. Er zit sinds kort hier een nieuwe (mooie, nette, grote) Action in de buurt. Dus dat werkt ook niet echt mee…

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?

Altijd meer dan nodig is. Meestal kom ik met veel te veel spullen thuis, ik denk dat ik al snel aan de € 15,- zit, maar dan heb ik wel een paar volle tassen!actionZijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?

Nee er is niks wat ik bij elk bezoek meeneem. Wel neem ik regelmatig inpakpapier mee, vaatwas tabletten en thema artikelen (Sinterklaas, kerst, herfst etc.)

Wat is je grootste miskoop?

Even denken hoor… Ik geloof niet dat ik al ooit een miskoop heb gedaan daar. Wel heb ik een tijdje terug een heerlijk zachte, pluizige trui daar gekocht. En eigenlijk is hij wat aan de korte kant dus of ik hem echt veel (thuis) ga dragen in de winter weet ik nog niet.actionWat zou je doen als de Action failliet zou gaan?

Heel wat minder onnodige dingen kopen haha. Hier in de buurt zitten nog genoeg soortgelijke winkels dus dan is er nog niks aan de hand 😉

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?

Een jongetje dat aan het spelen was en in zijn spel alle kindjes liet schrikken haha. Aukje schrok er nog niet van, omdat ze toen nog te klein was om te beseffen dat het jongetje “enge geluiden” maakte, dus ik vond het wel komisch.

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet

Pampers. Die oranje pakken. Die had ik ook altijd voor Aukje (voordat ik de luiers van de Lidl ontdekte) maar ik kocht ze altijd ergens anders omdat ik niet wist dat Action ze ook verkocht. actionHoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?

Ik vind het heerlijk om lekker op mijn gemak rond te snuffelen, dus een half uur haal ik wel denk ik.

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?

Nee maar ik gebruik ook nooit een boodschappenlijstje. En ja ik vergeet dus regelmatig iets…

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?

Een fotolijstje met van die drijfhartjes (cadeautje), een vreselijk kerst muziekdoosje voor Aukje (waar ze helemaal verliefd op is) een paar dennenappels ter decoratie en verjaardagsattributen voor Aukjes tweede verjaardag.
action

actionKom jij graag bij de Action?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.